cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Organizacija praznovanja RD

clock-img

16.11.2005, 10:07

clock-img

iana

pencil-img

69

Ojla,

saj se mi kar zdi, da je bilo to že večkrat objavljeno. Ampak nič pametnega ne najdem. Torej;
Kje v Ljubljani naj sinu ( 3 leta ) organiziram Rojstni dan?
Ima katera ideje, morda izkušnje, kontaktne osebe?
Nebi rada, da samo sedijo in jejo, pač pa da se igrajo, norijo in imajo lepo.

Hvala,
Iana

Ne sam jamrat, naredi kaj!

clock-img

16.11.2005, 11:29

clock-img

tina21

pencil-img

72

Menda imajo v Atlantisu nek program za otroke, ki praznujejo
RD in če se ne motim lahko izbiraš med različnimi programi animacije.

clock-img

16.11.2005, 12:47

clock-img

metka

pencil-img

174

Mi smo bli parkrat v City parku navrhu ,jer je slaščičarna "Pod vodo". Zraven imajo igralnico, 2 animatorki, ki poskrbita za otročke in jih zabavata. Otroci so vedno uživali.user posted image Poskrbijo tudi za prigrizke in tortico.

Danes pa smo  (prvič) povabljeni v "Mcdonald". Bomo videliuser posted image

clock-img

16.11.2005, 21:39

clock-img

Anonimen

Kaj pa izven LJ,recimo obala?Tudi mi se ukvarjamo s tem vprašanjem.Imamo namreč ful premajhno stanovanje,da bi koga vabili.Pa ne vem,kako naj organiziram taveliki (9) rojstni dan,da bomo vsi zadovoljni.

clock-img

17.11.2005, 14:31

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Pri nas gredo ta večji v kino ali v Mc Donalds. Meni je boljše, kot v bazen. Tam bi se jaz bala, da bi se komu kaj zgodilo. Je pa tudi varianta. POnekod imajo tudi na bazenih organizirana taka praznovanja - gotovo kje na obali tudi. V Lj. imajo tudi nekateri športni centri možnost rojstnodnevnih zabav - plezanje, bedminton, fitnes....več reči ponujajo, samo so tudi cene primerno visoke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem