cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Orbitrek

clock-img

29.01.2008, 20:49

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Ojla!

Jaz sem se odločila, da bi imela doma Orbitrek. Ker v trgovinah prodajajo samo neke hude variante, me zanima, če ga katera ima pa bi ga mogoče prodala.

Če je katera, ki bi prodala naj mi piše na ZS, prosim.

Thx!

clock-img

30.01.2008, 07:23

clock-img

Anonimen

Tud jaz bi kupila novejšega.. Starega imam, ampak bi mela raje malo bolj tihega.. Ni treba da tašča ve za vsakič, ko se spravim mal migat. user posted image

clock-img

03.03.2008, 10:44

clock-img

mirabela

pencil-img

242

joj jaz bi tudi orbitrek, samo ne vem kje naj ga kupim.Pozna katera kaksno trgovino v Mariboru?Kaj je boljse, orbitrek ali sobno kolo?

clock-img

03.03.2008, 11:11

clock-img

Natyy

pencil-img

309

Kaj je boljse, orbitrek ali sobno kolo?

IZVIRNO SPOROČILO: mirabela

Sem definitivno na orbitrek. Samam migam na njem in razmigam celotno telo. Kolesarim raje zunaj na pravem kolesu - malo navkrebar in malo navzdol user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

03.03.2008, 12:07

clock-img

qwasy

pencil-img

234

Sobnega kolesa nisem nikoli imela, ker mi ni všeč sedenje, pa še kolena menda trpijo user posted image .
Imam pa orbitrek in zame je super. Če imam noge že utrujene, se osredotočim bolj na roke, potem pa spet nazaj, itd. Pri orbitreku gre menda za simulacijo teka na smučeh. Upam da ne klatim kakšnih neumnosti, res nisem strokovnjak. Važno je, da lahko migam, ne da bi blo treba zapustit stanovanje user posted image

clock-img

14.05.2008, 22:59

clock-img

ursa_p

pencil-img

1227

Jaz se tudi zanimam za obritrek ... mi lahko katera svetuje katerega naj kupim. Je ta iz TV shopa sploh v redu ali naj kupim raje kakega drugega.
Zanima me tudi kaj vse na orbitreku uporabljate (tako da ne bom po nepotrebnem iskala enega na primer z odstevanjem kalorij - cist na pamet govorim!).

Lp, Ursa

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem