cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Operacija je za nami

clock-img

22.11.2006, 08:51

clock-img

klaja

pencil-img

2423

Pozdravljeni!

Včeraj je bila najina Julija uspešno operirana na srčku. Po mnenju kirurga dr. Sojaka je operacija potekala vredu in ne bi smelo biti težav. Trenutno je na intenzivni negi, kjer jo bodo počasi pričeli prebujat iz narkoze. Naredili ji bodo še nekaj preiskav in upamo, da bo vse vredu.

Lep pozdravček

clock-img

22.11.2006, 08:56

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

user posted image user posted image  Bravo, Julija!

Sem vesela, da je operacija uspešno za vami; veliko lepih in vzpodbudnih novic še naprej!

Lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

22.11.2006, 08:57

clock-img

mala

pencil-img

913

user posted image user posted image čestitamo za uspelo operacijouser posted image pa da se Julija čimprej vrne domovuser posted image

clock-img

22.11.2006, 09:23

clock-img

til

pencil-img

574

Čestitke za operacijo in upam da bo sedaj vse v najlepšem reduuser posted image user posted image user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

clock-img

22.11.2006, 09:29

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Superuser posted image Žalim vam vse dobro, mali Juliji pa hitro okrevanjeuser posted image

clock-img

22.11.2006, 10:00

clock-img

lana38

pencil-img

6327

user posted image Želim tvoji pučki Juliji čimprejšnje okrevanje.
LP

lana38

clock-img

22.11.2006, 10:24

clock-img

L & L

pencil-img

997

user posted image pa čim prejšnje okrevanje

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

clock-img

22.11.2006, 12:59

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Čestitm za uspelo operacijo in želim Juliji čimprejšnje okrevanje....user posted image  user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.11.2006, 14:14

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

user posted image user posted image user posted image  Čimprejšnje okrevanje (vsem)! user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.11.2006, 21:36

clock-img

klaja

pencil-img

2423

Hvala vsem!

Sem vesela da v teh trenutkih nismo sami in da vedno kdo misli na nas!!!

Stanje je zaenkrat še stabilno in upam da tako tudi ostane ter da čim prej okreva in da pride domov.

Lp

clock-img

23.11.2006, 14:20

clock-img

Bučika

pencil-img

128

Klaja, mislim da sem videla tvojo punčko, saj leži v isti intenzivni sobi kot moja Zala. Zala je februarja dala skozi srčno operacijo in do pred 3 tedni je bilo vse ok. 6.11.je imela dihalno stisko in sprejeta je bila na otroško kirurgijo. Srce je hvala bogu ok, ima pa težave s pljuči, ker so se ji po operaciji srčka sesedle(desna stran). Zdaj je še vedno na ventilatorju, saj ne zmore sama dihati.Kakorkoli, dolga zgodba....je pa zdaj dokaj ok.
Ko sem prišla predvčerajšnjim popoldne k njej, je zraven ležala mala dojenčica, nisem vedela da je punčka. Takoj se mi je zazdelo, da je DS. Danes so jo prestavili k vratom in ne leži več zraven moje Zale. Danes pa je že brez tubusa..Bravo, Julija!!! Zelo dobro. Želim vam vse lepo, predvsem pa hitro okrevanje.
Če boš kaj v LJ, se mogoče vidimo in spoznamo.

lp

clock-img

23.11.2006, 21:38

clock-img

klaja

pencil-img

2423

Bučika - upam, da bo s tvojo  punčko vse vredu. Držim pesti.

Mogoče se srečamo!

clock-img

23.11.2006, 21:45

clock-img

Jacqueline

pencil-img

532

klaja super, samo da bo z Julijo vse ok!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

clock-img

24.11.2006, 08:52

clock-img

Anonimen

Vesela sem,da je ena skrb za vami,še bolj pa,da je micena v redu in upam,da si bo popolnoma opomogla po operaciji in nadaljevala življenje
polna zdravja in zadovoljstva.
user posted image user posted image

clock-img

10.12.2006, 19:18

clock-img

Polly

pencil-img

171

ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image .

Dr. Sojak je res CAR!!!!
Našo Pino je operiral 13. oktobra lani.

Držim pesti za čimlažje, dobro in hitro okrevanje user posted image .

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

clock-img

10.12.2006, 19:33

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.12.2006, 19:44

clock-img

Disney

pencil-img

528

Čestitke in čimprejšnje okrevanje! user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

11.12.2006, 13:09

clock-img

frka

pencil-img

121

iskreno vam čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2006, 14:02

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

user posted image Tudi z moje strani iskrene čestitke in hitro krevanje!user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

12.12.2006, 14:24

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

Ostani še naprej takšna borkauser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.12.2006, 18:15

clock-img

klaja

pencil-img

2423

Hvala za vse čestitke!

Julija je po 10. dneh prišla domov, operacija je uspela, vsi izvidi so vredu. Tudi po prvi kontroli je stanje stabilno. Sedaj se privaja na domač ritem, zelo pa je postala razdražljiva in občutljiva.

Še enkrat hvala, da ste mislili in še mislite na nas!!!!

clock-img

06.04.2007, 08:03

clock-img

pickopacko

pencil-img

15

Zanima me, zaradi česa je bila operirana na srčku vaša Julija? Imam vnukinjo, ki je bila rojena 27.februarja 2007 v 26.tednu in z mamico sta v Porodnišnici v Ljubljani. Vnučka je bila v sredo operirana na srčku, ker so ji postavili diagnozo, da ima odprt Botalov vod. Imela je in še ima težave z dihanjem. Je bilo že boljše - nekaj časa je bila brez pomoči za dihanje, potem pa so ji dodali maskico, ene cevke. Vnučka leži ves čas v inkubatorju. Zanima me tudi  kdaj vzamejo dojenčka iz inkubatorja, ali morda ko samostojno diha, ne glede na težo? Ker sem nekje na teh straneh prebrala, da tudi nedonošenčka že po treh tednih lahko dajo k materi. Ali pa se motim?
Prosim za odgovor. Vsem želim prijazen dan, posebno pa še vsem, ki imajo kakršnekoli "težavice" s svojimi otročički.

clock-img

06.04.2007, 10:11

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Čimprejšnje okrevanje vam želim.user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.04.2007, 10:33

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Pickopacko mi smo bili 36 tedenski, pa je bil po operaciji še  cel mesec v inkubatorju, to je tako odvisno od veliko dejavnikov, teže, vzdrževanja temperature, drugih problemov, dihanja. Saj otroka tudi dajo staršem v roke, tako da pockrljali ga bojo lahko.

clock-img

10.04.2007, 21:20

clock-img

klaja

pencil-img

2423

Julija je bila operirana zaradi VSD in ASD, kaj več pa si lahko preberete na srčkovi strani. Glede inkubatorja pa ne vem kako je s tem.

Vaši vnukinji pa želim čimprejšnje okrevanje!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem