cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Omrežje T2

clock-img

07.01.2006, 12:16

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Hojla,

ima mogoče kdo izkušnje s tem novim omrežjem T2? Zanima me za telefon in za internet. Po cenah so ugodni, ne vem pa če so kvalitetni.
Prosim za nasvet!user posted image

clock-img

07.01.2006, 12:19

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Kolikor sem jaz gledala je T2 izjemno ugoden in res fajen, vendar je problem v tem, da telekom, ki bi moral zagotovit linije, tega noce narest, oziroma malo nagaja - po zakonu bi moral zagotovit linije, pa s tem zavlacuje in tako se nihce, ki je kupil T2 nima storitve.
Po moje se splaca se malo pocakat.

clock-img

07.01.2006, 12:24

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

sej telekom ima motnje že, ko se želiš priklopit na njihovo omrežjeuser posted image midva sva od obljubljenih njihovih 3,5 dni (dala  sva na radio, pa sva izvedela, da se toliko čaka) čakanja na povezavo čakala 2 mesecauser posted image user posted image
Pa razumi, če moreš?! Zdaj se zanimava tudi midva za T2, pa zaenkrat nisva še nič dobrega slišalauser posted image upam, da bo kmalu bolje

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

07.01.2006, 13:33

clock-img

Cikica

pencil-img

516

Jaz imam internet T-2 in sem zadovoljna z njim,je pa res da sem skoraj mesec dni čakala da so prinesli modem.Drugače je vse ok.user posted image

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

clock-img

07.01.2006, 13:56

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

O, vsaj eno dobra novica..1 mesec še že vzdržim brez neta, ker ugodno majo pa res..

clock-img

07.01.2006, 15:34

clock-img

smrček

pencil-img

699

Evo info iz prve roke: Telekom je res preprečeval in "nagajal" T-2 -ju tako da je vse skupaj prišlo do tožbe, ki jo je t-2 tudi dobil. Od minulih dni (ne vem točno datuma) dalje  je začel t-2 vkapljati še močnejše zmogljivosti prenosa podatkov npr. 10MB/s in več.  T-2 gradi novo kabelsko mrežo, ki temelji na optičnih vlaknih kar zagotavlja še boljšo in zanesljivejšo komunikacijo.
Trenutno se gradi ta mreža v Kranju, spomladi je predvidena investicija v Ljubljani in na jesen šele v Celju. To pomeni, da bo imel T-2 do vsakega uporabnika svoje vlakno in nebo več najemnik Telekomove linije.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

clock-img

07.01.2006, 15:36

clock-img

smrček

pencil-img

699

Da ne bo pomote. Priklop na T-2 omrežje je seveda mogoč že sedaj. Edini pogoj je, da med uporabnikom in centralo ni večje razdalje od 2000 m.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

clock-img

07.01.2006, 17:18

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Smrček, hvala za INFOuser posted image ..mislim da v MB s priklopom ne bi smelo biti problema. Morama se čimprej pozanimat.

Hvala vsemuser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.01.2006, 21:52

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

user posted image Smrčica, ko se vidiva, mi boš to še podrobneje razložila, velja. Mene tudi zanima.user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

clock-img

11.01.2006, 17:34

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Midva sva že pred novim letom poslal na T2 pogodbo, pa so nama jo vrnili, kao da morava najprej pridobiti pooblastilo od Telekoma za preklop telefona user posted image  Prej so pa obljubljali, da bodo to uredili sami... Potem sva pustila zadevo pri miru in sva še vedno doma brez neta, kar tudi ni tako slabo... ima pa en moj kolega že priključen T2 in dela brez problema!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

clock-img

11.01.2006, 17:40

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Mi smo ravnokar dobili T2 jev modem in samo čakamo, da nam telekomovci odklopijo ISDN in siol ADSL.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem