cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Okvirji za slikice

clock-img

09.08.2004, 13:12

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

To mogoče ne spada pod to temo, ampak vseeno bom vprašala. Iščem okvirje za fotografije v živo rumeni barvi za otroško sobico, pa jih še nisem našla. Kakšen predlog kje še pogledati?

LP; Bejba

clock-img

09.08.2004, 13:25

clock-img

Anonimen

Rutar, mueller, Spar, Leclerc, fotografi, ....
lp,:fis.

clock-img

09.08.2004, 14:01

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Rutar, Spar, Leclerc in ene par fotografov že obdelani, pa nič pametnega. Sem našla samo take čist tenke okvirje v zelo "mrtvi" rumeni barvi. V Mueller-ju pa še nisem pogledala. Hvala.

LP; B

clock-img

09.08.2004, 14:02

clock-img

ELI

pencil-img

2

A V OBIJU SI GLEDALA?

L.P.

ELI

clock-img

09.08.2004, 15:15

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Kaj pa če ti jih kdo naredi? Nas je z okvirji opremil dedi, barvo sem izbrala sama, pa še po meri so. S katerega konca ste, mogoče jih lahko naredi še za vas?
Lp iz Maribora

clock-img

09.08.2004, 17:11

clock-img

Anonimen

Bejba je iz okolice LJ.
lp,:fis:

clock-img

10.08.2004, 11:32

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Ja, jaz sem iz okolice Ljubljane. Včeraj sva bila tudi v OBI-ju pa nič primernega. Vse druge barve, samo rumene ne. Anny sem že razmišljala o tem, da bi jih dala delat, pa ne vem če mi bo kdo naredil take manjše - jaz bi namreč za navadno velikost fotografije.

LP; Bejba

clock-img

10.08.2004, 11:32

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Sorry, ne Anny, ampak Lenny (tiskarski škratek).

LP; B

clock-img

10.08.2004, 12:13

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Vem, da je problem, zato sem jaz kar mojega očeta gnjavila. Ko ima pa veselje malo brkljati po garaži :) Pa je naredil take po meri in po mojem okusu. A se ti zelo mudi? Mogoče pa lahko zorganiziramo in jih naredi tudi zate? Piši!

clock-img

10.08.2004, 12:23

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Mudi se mi ne, tam nekje do konec septembra, ker oktobra pričakujemo našo štručko. Če bi mu bilo v veselje in ne v breme, bi bila zelo vesela tega.

LP; Bejba

clock-img

10.08.2004, 12:52

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Pustila sem ti mobi v nabiralniku. Bo imel dedi kaj delat, ko bomo mi na morju :)-

clock-img

10.08.2004, 18:49

clock-img

Mavrična zvezdica

pencil-img

204

Lahko bi pa pogledala, če kje dobiš neobdelane okvirje (brez laka ali barve se jih verjetno lahko dobijo v Prometeju) in jih sama pobarvala.

Lp

clock-img

10.08.2004, 18:53

clock-img

Anonimen

Barbara, si me prehitela:) Sem se prej tudi jaz to spomnila. Ti okvirji v Prometeju so nad 1000 sit, okvirji pa so široki tam ene 5cm in so iz lesa, ki ga lahko z akrilnimi barvami ali pa čem drugim pobarvaš:) samo ne vem, če niso samo kvadratne oblike:zmeden:
lp,:fis:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem