cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Okrepitev imunskega sistema

clock-img

16.09.2018, 19:12

clock-img

kokos4 RR

pencil-img

62

Pozdravljene,
Kako ste okrepile otrokov imunski sistem, preventivno, pred vstopom v vrtec? Se vam zdi, da je pomagalo, da niso bili toliko bolani?

clock-img

01.10.2018, 09:57

clock-img

laura13 RR

pencil-img

48

Baje da so solne sobe odlične takoj ko se začne prehlad hodijo starši z otroci v solne sobe in pravijo da ful pomaga. Mi še nismo poskusili ...
Jaz pa dajem malima dvema en naravni sirup ... mislim da se reče zaščiti se ali nekaj takega ...

clock-img

01.10.2018, 10:02

clock-img

laura13 RR

pencil-img

48

Še nekaj koristnega o imunskem sistemu in naravnih zdravilih pa na teh dveh člankih ... mi bomo poskusili tole ...

http://www.ringaraja.net/clanek/domaci-sirup-za-mocnejsi-imunski-sistem_7169.html

http://www.ringaraja.net/clanek/ste-ze-kdaj-moxali-svojega-otroka_7840.html

clock-img

01.10.2018, 10:52

clock-img

kokos4 RR

pencil-img

62

Me mika, da tudi sama tole preizkusim, vendar nisem prepricana kako je z medom pri otrocih.. nas bo cez 1teden star 1leto.. sem v precepu al bi al nebi.. kdaj ste zacele z medom pri otrocih?

clock-img

01.10.2018, 11:51

clock-img

laura13 RR

pencil-img

48

No, mi smo ji dajali že pri letu med ampak ne eno žličko na dan, morda čisto malo v čaj ... se mi pa zdi, da je vseeno to kar močna zadeva ... morda tam od let naprej ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem