cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Okrasna karjola

clock-img

14.04.2008, 14:43

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Mož je že lansko leto predelal oz. renoviral več 10 let staro leseno karjolo, ki jo imamo sedaj kot okras na dvorišču, notri pa rože. Vendar mi še ni ratalo najti pravih roža za notri, zato rabim kakšen nasvet. Ne bi rada preveč stoječih, ker s emi zdi, da se pol vse neki povesi. Kakšno plazeče zelenje in cvetoče rože vmes al kaj?
Hvala

LP; bejba

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

clock-img

17.04.2008, 11:37

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Poskusi z lotusom in povešavimi bršlinkami. Lepo pride tudi lantana, pa še dolgo v jesen ostane. Ali pa miljon zvončki ... Idej je veliko, samo ne vem, kakšen stil ti je všeč (starinski, moderen ...)

Kje ste pa staro karjolo dobili? Jaz jo neuspešno iščem že kake 4 leta user posted image . Meni je to zelooooo lep zunanji okras. Če kdo ve, da se starinska karjola komu valja po kleti/podstrehi/garaži ..., jo z veseljem vzamem.

Tole sicer ni čisto tako, pa vendar:
user posted image

Tule pa sem našla še nekaj zanimivih zasaditev: http://www.rastline.com/viewtopic.php?t=6169&sid=59c5fcc58ff0c627e2ee27b5d18326dd

200% MAMI

clock-img

24.04.2008, 09:24

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Hvala za ideje user posted image . Karjola pa je bila že od moževega starega očeta in jo je potem enkrat našel, jo restavriral in res super izgleda.

LP; B

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem