Jaz ne vidim bistvene razlike v tem, kaj ima na riti - spodnje hlačke ali plenico. Še vedno lahko pove, da jo lulat in gre.
Jaz pa mislim da je bistvena razlika. Ker otrok če ima plenico gor ne čuti da je polulan.
Če pogledam svojega otroka - dokler je imela plenico gor, ni nikoli povedala da jo lulat.
Čim smo plenico vzel, pa hlačke dal gor, je čez dva dni že povedala, da mora lulat.
Tko da... močno dvomim da bi bilo to naklučje.
Poleg tega se pa tudi velikokrat vprašam - zakaj smo mi starejša generacija, ki še nismo imeli pampersk,
začeli mnogo prej hoditi na wc kot današnji otroci...
In naj mi še tako govorijo - od pediatra - pa do ne vem koga še - da ko bo otrok zrel za to, bo že začel
prostiti na wc. Ja pa kaj še. Lari fari. To je samo potuha otroku.
Če zna vse povedati, kdaj je lačen, kdaj je zaspan itd... Lahko tudi to pove.
Pa ne zdaj rečt da ne čuti... Seveda ne. Dokler bo imel pampers na riti, seveda ne bo čutil - LOGIČNO.
Sem sprobala na svoji. Dokler je imela plenico gor, sploh ni vedla da lula. Ko sem plenico vzela stran, pa se je parkrat polulala, je prekleto dobro vedela kdaj teče po nogah.. In čez par dni smo bili brez plenice.
tako da... draga moja Barni... Vztrajaj. Samo to ti rečem. Pa magar vzami par dni dopusta - ti garantiram da bo malček v enem tednu skužil.