cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Odstavil se je sam.....

clock-img

28.05.2007, 10:51

clock-img

tejcka

pencil-img

67

Pozdravljene!

Naš 9m Tai se je pri 8 mesecih odstavil sam. Enostavno se ni hotel več dojiti, čeprav je pred tem zelo rad "visel" na dojkah. No in posledica tega je bila, da sem čez kakih 14 dni prvič dobila menstruacijo. Vse lepo in prav, če ne bi včeraj spet začela krvaveti (po 14 dneh !!!!). Je to normalno???? Kolegica mi je rekla, da se je pri njej menstruacija uravnavala zelo dolgo časa. Glede na to, da gremo čez 3 tedne na morje, mi je mal mem, da bi jo mela že spet tam (mal zmešan bom zdele pisala, ker se mi je tamau zbudu in ........).ž
A lahko menstruacijo uravnam z antibaby tabletkami???? Niokol jih še nism jedla...... Ste tko prijazne in mi poveste kako in kaj, lepo prosim?????

Moram it, dere se!!!!

Hvala za nasvete!!

clock-img

28.05.2007, 11:05

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Ja menstruacijo lahko uravnavaš z kontracepcijo, obstajajo pa tudi tabletke za prestavitev menstruacije, za katere pa se moraš oglasiti pri ginekologu lahko pa tudi pri osebnem zdravniku.user posted image

_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem