cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Odločba -otrok s pp

clock-img

16.11.2019, 06:09

clock-img

Anonimen

Pozdravljeni.

Imam eno vprašanje,ki ga ne moremo v šoli nikskor razvezlati.V odločbi imamo navedeno,da lahko uporablja žepni kalkulator pri matematiki.Učiteljici nikakorni jasno zakaj.Zanima pa me ker je rekla da mu pri npz-ju to ne bo dovolila.Zanima pa me če je to res da se pri npz ne sme uporabljati.Kdaj lahko uporablja?Hvala za vsak odgovor že v naprej.lp pika

clock-img

26.11.2019, 17:09

clock-img

Umma3

pencil-img

64

Preveri tole povezavo https://www.ric.si/mma/Navodila%20za%20izvedbo%20NPZ%202018%202019/2018110813254459/ (od str 29 dalje). 
Je sicer za prejšnje šolsko leto. Kalkulator lahko uporablja, če je za to pravočasno vložena vloga na Ric in je odobrena. Predlagam, da v linku pogledaš vse možne prilagoditve in jih predlagaš šoli.
Srečno. 👍

clock-img

28.11.2019, 07:18

clock-img

Admin

pencil-img

509

Tukak sta še dva nasveta, ki smo jih dobili od mamic, ki se na to spoznajo:
Nasvet za to mamo:takoj naj pokliče na Zavod za šolstvo osebo, ki je izdala odločbo (strokovni delavec) in bo dobila odgovor s katerim bo argumentirala učiteljici, da lahko in zakaj....
(Rada)
Če ima otrok v odlocbi napisano da lahko uporablja kalkulator ga lahko tudi pri NPZ. Prilagoditve, ki so v odlocbi se upoštevsjo pri NPZ in to bi motali vedeti v soli...spec. p ali v svetovalni slutbi. Pojdite v solo in se pogovorite, ce ne bo uspesno pokicite na zavod za solstvo.
(Jana)
Srečno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem