cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Odganjalnik pajkov

clock-img

04.09.2011, 14:21

clock-img

nina166

pencil-img

1786

Zanima me ali ima katera ta odganjalnik pajkov in kako se obnese?

http://www.enaa.com/oddelki/conrad/izd_3690_CO621737_Odganjalnik_pajkov

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

clock-img

04.09.2011, 16:10

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Zakaj bi si kdo želel odganjat pajke? Večinoma itak nimajo dovolj močnih čeljusti, da bi nas pičili, so pa fajn, ker lovijo raznorazen mrčes... Pajki so fajnuser posted image . Lovijo ti komarje, molje, muhe,... Kaj maš rajši?user posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

04.09.2011, 23:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.09.2011, 10:44

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Zakaj bi si kdo želel odganjat pajke? Večinoma itak nimajo dovolj močnih čeljusti, da bi nas pičili, so pa fajn, ker lovijo raznorazen mrčes... Pajki so fajnuser posted image . Lovijo ti komarje, molje, muhe,... Kaj maš rajši?user posted image

Podpis, pa še pajki prinašajo srečo, zato jih je fajn imet.user posted image

clock-img

05.09.2011, 13:13

clock-img

nina166

pencil-img

1786

Če so vam pa tak fajni, vam jih pa nalovim user posted image  Samo povejte koliko bi jih katera mela...pa še kako muho dam gratis user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

clock-img

05.09.2011, 13:44

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: nina166

Če so vam pa tak fajni, vam jih pa nalovim user posted image  Samo povejte koliko bi jih katera mela...pa še kako muho dam gratis user posted image

Zelo dobra duša si, res, samo jih imam doma čisto dovolj. Pa če mi še ti kakšnega daš, se lahko vrste med sabo zmešajo.user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.09.2011, 14:04

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Podpis. user posted image

clock-img

06.09.2011, 05:45

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Moja prijateljica se jih grozno boji (fobija) in ima tako zadevco. Ko sem bila pri njej na obisku je rekla, da opazi razliko, vendar zaradi kratkega roka, ne more reč ali dejansko deluje ali je le slučaj.
Če se prav spomnim je zadevca le za kratek obseg, zato jo ima ob oknu v spalnici (tam so baje not hodiliuser posted image ), drugje nima

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem