writing-img

Oddaja sperme - spermiogram

clock-img

18.02.2017, 19:38

clock-img

dire.straits86

pencil-img

1

Pozdravljene vse sedanje in bodoče mamice. Tudi jaz in moj sva nažalost po 3 letih neuspelih poizkusov pristala na umetni. In do zdaj ni bilo nobenih problemov kar se tiče vseh postopkov in pregledov.
Nastal je pa problem pri mozevem spermiogramu. Moral bi čez dva tedna oddati vzorec sperme na Leonišču. Zataknilo se je pri tem da on tega ne more in noče narest, jaz verjamem da je to sila nepreijetno ampak mora to narediti.
Zato prosim za vašo pomoč, kaj naj naredim in kako naj mu pomagam.
Ali ste vi tudi imele tak problem, kako ste ga rešile oziroma kako ste dale ta postopek z partnerjem skoz, ste mu same pomagale oddati vzorec ali kako.
Bojim se da bova vse pokvarila zaradi enega vzorca, ki ga mora oddat.

clock-img

19.02.2017, 18:43

clock-img

Anonimen

Razlika med ne more in noče je velika. Če noče, ni vreden vsega kar boš morala med postopkom pretrpeti ti, ni vreden ne tebe ne otroka. Če pa ne more, lahko prosita sestre, da vama dajo lonček in prinese vzorec od doma. Srečno

clock-img

22.05.2017, 21:51

clock-img

erika2

pencil-img

113

Tudi jaz sem dobila, napotnice za oba. Eno leto je moj odlasal, sedaj pa se je koncno odlocil in se tudi narocil. Jaz sem bila ze cisto obupana. Sestra mu je rekla da naj gre po loncek v lekarno in naj spermo prinese ob tisti uri kot je narocen. Se je tut on fajn oddahnil.

clock-img

22.05.2017, 21:53

clock-img

erika2

pencil-img

113

Zdaj pa tut mene zanima kako bo z mano? Kdaj grem na hsg? Koliko casa se caka za pregled?

clock-img

22.09.2018, 19:31

clock-img

Anonimen

Ali katera ve koliko stane spermiogram pri dr.Primožu Rešu v Dravljah in koliko časa se čaka na preiskavo, če greš samoplačniško ?

clock-img

25.09.2018, 13:27

clock-img

Planinčica

pencil-img

23

Zelo hitro. Pokliči in vprašaj.

clock-img

26.09.2018, 20:22

clock-img

*mala pika*

pencil-img

56

Na samoplačniški test za spermiogram je naročen zelo hitro, v nekaj dneh. Cena 50€. Rezultati v enem tednu. Spolna abstinenca pred testom 2-3 dni.

clock-img

27.11.2018, 10:55

clock-img

Ella221118

pencil-img

133

Živjo,

a v teh 50€ je vključena še kakšna razlaga rezultatov? Ali samo nek "papir" z vrednostmi?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem