cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ocvrta jabolka

clock-img

07.12.2005, 16:39

clock-img

Anonimen

Pripravimo gosto žvrkljano testo s snegom, v katerega smo vtepli sladkor.
Olupljena jabolka nareži na 1 cm debele kolobarje,izdolbi peške.
Povaljaj jih v moki,namoči v testo in položiš v olje ne prevroče in počasi cvri.
Scvrte položi na krožnik v vsako luknjico damo pol žličke ribezove marmelade in potresi z sladkorjem v prahu.

Testo kot za plačinke,da pa bo čim bolj rahel del mleka zamenjaš z radensko.
Eni celo z belim vinom.

clock-img

07.12.2005, 17:06

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Ja, belo vino je v testu zakon, pa jaz še malo pomarančne lupinice dodam... Pa precej radenske, da je fajn rahlo vse skupi... No, pa se mi spet sline cedijo user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

clock-img

07.12.2005, 18:01

clock-img

Anonimen

Ja kaj pa ti hodiš na ta forum sline cedit!!!Vsaj počakaj,da boš doma,pa si še kaj pripraviš.user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.12.2005, 18:05

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Ja Neva jaz ne zdržim brez hrane, dobre hrane, ne teh prigrizkov v službi - moram pol vsaj brat o tem.... Pusti mi brati Neva - proooooosiiiiiiiimuser posted image

Ej pa še eno vprašanje - ti si iz obale pa mogoče to poznaš... Kako se naredi sipin golaž? Moja bivša tašča je takega delala, da se mi je jokalo zraven, ampak to je edini recept, ki ga nisem iz nje izpulila in mi je še zdaj žal. Poznaš?

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

clock-img

07.12.2005, 19:08

clock-img

Anonimen

Ne žal mi je,za brodet imam recept,to pa kar bi ti želela pa ne.Bom poskusila vprašat,koga,če dela.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem