writing-img

Ocenite moderiranje tega foruma

clock-img

30.12.2007, 19:17

clock-img

ankaa

pencil-img

67

Ocenite moderiranje tega foruma, kot v šoli Ocena 1 = cvek. Dobrodošli tudi komentarji.

clock-img

30.12.2007, 19:20

clock-img

Anonimen

Glede kaj zadnje čase berem, je moderiranje zelo zelo slabo. Sama obtoževanja, predvsem pa pametovanja nekaterih. Kot da vedo en list več kot je v knjigi napisano. To je forum kjer se pogovarjajo prvsem tisti, ki imajo izkušnje oz. lahko dajo nek pameten nasvet na podlagi svojih izkušenj.
Sem dala zato 2. Pa brez zamere.

clock-img

30.12.2007, 20:44

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

To slednje bo zelo težko ovrednotiti, ker se posebne potrebe tudi medsebojno zelo razlikujejo tako da je zelo težko oceniti kdo "pametuje" in kdo je z zadevo osebno seznanjen. Vsekakor pa bomo skušali v tej smeri zadeve nadgraditi ampak prav vsak pa ne bo mogel biti vedno zadovoljen. Načelno je na tem forumu brisanj zelo malo in tako bo tudi v prihodnje, če le ne bo prihajalo do ekscesov, podobno kot kdaj na kakih drugih forumih.

clock-img

02.01.2008, 09:45

clock-img

ankaa

pencil-img

67

Anketa je zaključena, 10 uporabnic je podelilo povprečno oceno 3,3. Hvala vam za ocene in za komentarje. Kot ste videle so komentarji že vključeni v nova navodila za uporabo foruma. Se pravi v bodoče se izogibajte komentiranjem tem, kjer nimate lastnih izkušenj.

Verjetno so čveke in razni ljubitelji natolcevanj malce žalostni, ampak nič ne de, ker je čvekalnih forumov še veliko. Upam, da so "resne" uporabnice foruma nad novimi pravili zadovoljne, navsezadnje je forum namenjen njim. V prihodnje prosim, da me o morebitnih kršitvah teh pravil obveščate tudi na ZS.

clock-img

03.01.2008, 21:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.01.2008, 10:48

clock-img

petra2

pencil-img

60

Tudi jaz mislim, da malce pretiravaš. Kdo pa ve, kako in komu  bo lahko moja osebna izkušnja koristila in pomagala. Vsaj meni so osebne izkušnje drugih (pa čeprav gre za drugačno tematiko ali drug spekter PP) pomagale.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem