cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Obstojnost akrilnih barv na lonckih??

clock-img

23.12.2005, 15:07

clock-img

Anonimen

Zanima me ali so akrilne barve obstojne na keramicnih lonckih?

Pobarvali smo namrec loncek in pricakovali, ds bodo barve obstalae, pa jih recimo z nohtm lahko spraskas dol.
ali je obstojnost odvisna od debeline nanosa? Bi jih mogli dati za kratek cas v pecico? Kaj priporocate?
...drugace bodo le za gledat in ne za uporabljat!!!

Kaj pa kaksen premaz???

clock-img

23.12.2005, 15:33

clock-img

Lara78

pencil-img

36

Jaz sem lani barvala glinene lončke z akrilnimi barvami in so bile obstojne, ker pa je glina "živa" in če v lončku uspeva rastlina, se barve malo napihnejo in odpadejo... za suho uporabo ni problem.. za rože pa ti ne vem pomagati...

lp

clock-img

23.12.2005, 15:53

clock-img

malika

pencil-img

3199

Kakšne lončke si to premazala? Keramične npr. za kavo, mleko, čaj,...? In katero akrilno barvo si uporabila, ker jih je namreč kar precej na tržišču. Tu je največji problem, ker moraš bit ful pazljiv in vedno vse prebrat. Jaz imam npr. akrilne barve za les, metal, steklo; pa vse ostane, res pa je, da nisem nič poskusila spraskat.user posted image

Mogoče poskusi vse skupaj prelakirat, če bo potem ostalo boš pa videla user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

23.12.2005, 15:53

clock-img

malika

pencil-img

3199

aja,reče se jim acryl glanzlack

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

23.12.2005, 16:28

clock-img

india

pencil-img

5342

Po mojem se tudi ne bi smelo zgodit nič negativnega, če daš v pečico in zapečeš, enako kot steklo, poskusi z enim, pa boš videla! Drugačepa res zaščitni lak, vendar tudi to ne verjamem, da bo 100% obstojno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem