cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Obsedenost z nagradnimi igrami!!

clock-img

14.07.2007, 23:29

clock-img

petra81

pencil-img

733

Pozdravljene!!

Ta forum je kot nalašč zame, ker sem res obsedena s takimi in drugačnimi nagradnimi igrami!! Moj je rekel, da mi bo poskril vse revije in letake!!

A je še katera taka?

Lep pozdravček

clock-img

15.07.2007, 00:07

clock-img

maja979

pencil-img

823

jst. user posted image user posted image

zbiram kode čajev 1001 cvet

clock-img

15.07.2007, 00:18

clock-img

petra81

pencil-img

733

Sej sem vedela, da se boš ti javila!! Imava podoben stil!user posted image user posted image

clock-img

15.07.2007, 18:03

clock-img

crci06

pencil-img

1854

me pa moti prosjačenje po RR za določene npr. kode, potem pa ta ista oseba prodaja, kar se za to kodo dobi... OK, vsak se znajde po svoje.

< Sporočilo je popravil maja979 -- 15.7.2007 20:15:34 >

clock-img

15.07.2007, 20:31

clock-img

mateja1984

pencil-img

141

Tudi jaz obožujem nagradne igre! user posted image

Mateja

clock-img

15.07.2007, 21:08

clock-img

crci06

pencil-img

1854

Hotela sem napisat še, da smo verjetno kar vse tukaj precej podobneuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

me pa moti prosjačenje po RR za določene npr. kode, potem pa ta ista oseba prodaja, kar se za to kodo dobi... OK, vsak se znajde po svoje.

clock-img

15.07.2007, 23:23

clock-img

petra81

pencil-img

733

Hm, jaz tega tudi ne razumem, kako lahko sploh kaj takega prodajaš!!???user posted image user posted image user posted image  Jaz vem, da nisem taka!! Če sploh kaj zadanem!! V glavnem, še dobro, da nisem edina!!!

Lp, Petra

clock-img

16.07.2007, 09:11

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Tudi jaz zelo rada sodelujem v nagradnih igrah. Me pa tako kot moj_moj moti, da ene osebe najprej prosijo za nalepke, kode itd.. nato pa jih zamenjajo  za kaj drugega...user posted image  To mi res ni všeč... user posted image

clock-img

16.07.2007, 12:05

clock-img

petra81

pencil-img

733

No, na take primerke jaz še nisem naletela!! Z vsemi kar sem menjala, sem bila vedno poštena, oni pa tudi z mano!!!
Gre se pa v tej temi za tiste, ki imamo radi nagradne igre, ne pa za one druge, ki to izkoriščajo!! Meni je na tem forumu fajn, ker sem skoraj vedno dobila kar sem želela!!!

Lep dan

Petra

clock-img

16.07.2007, 23:02

clock-img

MAJDA22

pencil-img

141

Tudi jaz zelo rada sodelujem v nagradnih igrah. Me pa tako kot moj_moj moti, da ene osebe najprej prosijo za nalepke, kode itd.. nato pa jih zamenjajo  za kaj drugega...  To mi res ni všeč...

Se podpišem!!!!

< Sporočilo je popravil MAJDA22 -- 16.7.2007 23:03:01 >

clock-img

16.07.2007, 23:37

clock-img

Anonimen

meni ste punce tule vse super, vedno sem dobila vse točkice, zvezdice, nalepkice, vse kar sem prosila in še več, skratka vse ste me presenetile, točkice so kar letele k meni, nikoli jih pa nisem potem menjala za kaj drugega pa tudi če bi potrebovala kaj drugega, se mi ne zdi fer do tega, ki mi je točkice poslal!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem