cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Oblekica za punčko

clock-img

22.05.2006, 20:38

clock-img

Piškotka~

pencil-img

335

Sprašujem v imenu sestre- je kje v Ljubljani oz. njeni okolici možno kupiti oblekico ala poročno za krst. Ne bi si je izposodila ampak kupila. Nečakinja je stara 3 mesece. Lep večer še naprejuser posted image

Mamica Luku in Maticu!

clock-img

22.05.2006, 21:04

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Prejšnji teden sem jih gledala v BC (sicer ne v Lj. ampak predvidevam da imajo povsod isto robo?).

LP

clock-img

22.05.2006, 21:45

clock-img

Anonimen

Italija

clock-img

23.05.2006, 08:26

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Meni jo je kolegica posodila, če pa mi je ne bi, bi jo zagotovo kupila. Zdaj, ko je bela barva moderna, jih je vsepovsod polno. Res, da niso svilene, vse niti nimajo čipke, ampak nič zato, se pa lahko ponosijo čez poletje. Videla sem jih pa v vseh otroških trgovinah (Pikapolonica, Baby center,...)

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

25.05.2006, 16:31

clock-img

koala

pencil-img

5539

Jaz bom junija boterca in sem za svojo krščenko kupila lepo oblekico v Baby centru, je pa iz roza blaga preko pa ima bel til z vezenimi rožicami.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

30.05.2006, 15:31

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Tudi midva sva kupila za Majo tako bež oblekico podobno koalini, ki jo bo nosila na najini poroki. Kupila sva jo v Baby Centru na Rudniku.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem