cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Oblačila za nedonošenčka

clock-img

24.03.2011, 13:04

clock-img

meymey

pencil-img

777

Pozdravljene! 

Moja sestrična je rodila prekrasno punčko v 29.tednu nosečnosti. Ker sama vem kako je bilo pri mojem sinku, ki je bil le slab mesec prezgodaj rojen, bi ji rada priskrbela komplet oblačilc za njeno deklico, ki bi ji na začetku njene poti bile vsaj približno prav.

Če katera podarja ali prodaja oblačila za nedonošenčka - čim manjše številke, se mi naj prosim javi z zasebnim sporočilom.

V naprej hvala!

clock-img

24.03.2011, 13:28

clock-img

**Tinkara78**

pencil-img

992

Najmanjša oblačila po ugodni ceni pri nas dobiš v KIK-u. Jaz sem jih kupila za igračo dojenčka in so super. Mislim da je cena bila takrat euro ali dva na kos oblačila (pajaci, majčke, hlače,...).

Sicer imam sama hčerko rojeno v 29.tednu in sem kupila takrat v H&M in v Avstriji precej drage stvari. Mi smo začeli z številko 40 ali 44.

Vse dobro družinici.

< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 24.3.2011 13:30:48 >

clock-img

24.03.2011, 14:28

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

meymey, imaš zs. user posted image

clock-img

28.03.2011, 22:37

clock-img

soseda34

pencil-img

7

Mothercare ima tudi nekaj zelo luškanih oblačil za nedonošenčke. Moja je bila 28 tedenska in sem nekaj stvari dobila tudi v tej trgovini. Sicer pa kakor so rekle predhodnice Kik, H&M in C&A; v teh trgovinah ne dobiš vedno vendar je ugodno. Takšen malček bo oblačilca potreboval kvečjemu kakšen mesec ali dva.

Pozdravček in srečno mamici ter malemu drobižeku!

Have a nice day and put a smile on your face.....you never know who will fall in love with it!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem