cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Obiski v Lj. porodnišnici

clock-img

20.07.2006, 12:46

clock-img

clea

pencil-img

863

Jutri bi šli s kolegico na obisk k drugi kolegici,ki je rodila v Lj. porodnišnici. Zanima, me al je kakšna omejitev koliko in kdo lahko pride na obisk.Ker se mi zdi,da sem enkrat nekaj slišala,da lahko pridejo samo ožji sorodniki.
No sej rajš prej vprašam,kot pa da bi bilo potem kaj narobe,ker bi šli trije. 
Hvala in lp.

clock-img

20.07.2006, 12:51

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Ko sem bila jaz pred dvemi leti tam, ni bilo nobenih omejitev. Sem dobila kar nekaj obiskov hkrati (in tudi drugi) in ni noben nič kompliciral.

Omejitve mislim da postavijo ponavadi takrat, če so kake viroze na pohodu ali kaj podobnega. Takrat imajo ponavadi dovoljen obisk samo očetje.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

20.07.2006, 14:00

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Ko sem pa bila jaz pred tremi leti,pa so bile omejitve in sicer samo trije hkrati,obiski pa so od 15 ure dalje mislim,da do 18h.

clock-img

20.07.2006, 14:09

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Glede števila niso komplicirali lani, ko je svakinja rodila, je pa res, da ni fino, da je preveč ljudi. Obiski so pa tako kot je rekla darja timci, od 3-6.

clock-img

20.07.2006, 14:18

clock-img

Anonimen

Clea, mogoče je bolj kot to, kaj dovolijo v porodnišnici, važno to, kaj o tem misli novopečena mama. Na primer, jaz ne bi bila prav nič vesela obiska nekih kolegic. Najožja družina in to je to. Kaj če bi jo vidve kar vprašali, pa vama bo lahko iz prve roke povedala?

clock-img

20.07.2006, 14:59

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Jaz sem rodila pred 8 tedni in so rekli 2 naenkrat. Ni pa nihče nič rekel, ko so enkrat prišli trije. Tako kot pravi Meta. Predvsem je pa bistveno kaj njej paše. Meni tudi kolegice ne bi sedle... Pa fer mora bit do drugih punc v sobi, da ni prehuda, ker se ti res ne da.
K meni so enkrat prišli moji in njegovi naenkrat in sem prosila moja dva, če gresta na kavo za pol urce in prideta malo kasneje, ker je bilo čisto preveč...

clock-img

20.07.2006, 15:03

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Tudi meni ni bilo za obiske,čisto dovolj so mi bili moji najdražji.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem