cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

O posvojitvah danes v oddaji Prevrjeno

clock-img

09.09.2008, 14:04

clock-img

Anonimen

clock-img

09.09.2008, 14:07

clock-img

Anonimen

Sem vidla napovednik jauser posted image

clock-img

09.09.2008, 14:08

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Tole bom pa še jaz pogledala... zanimiva tema.

clock-img

10.09.2008, 07:50

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Jaz sem pa kar jokala zraven ko sem vidla tale prispevek, tako da sem potem še pri v naslednji temi jokalauser posted image , sploh ko je una ženska rekla da so šli še po deklico.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

10.09.2008, 07:55

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

ja sj men je bil dober prispevek.samo tiso mi je malo mimo da lahko otroku izbiraš še rojstni datum.6 m naprej in 6 m nazaj.haloouser posted image
z mojim sva se samo spogledala.

clock-img

10.09.2008, 09:17

clock-img

atanja

pencil-img

1214

A ni žaslostno da morjo hodit v druge države medtem ko je pri nas tok ljudi v rejništvu in čeprav mama dela grdo z otrokom ima pravido odločati ali ga da v posvojitv ali ne? Sej je ful lepo da posvojijo in nimam nič proti temu da je iz druge države sam pri nas ni skoraj nič mogoče...oz čakajo tud po več let....

clock-img

10.09.2008, 09:25

clock-img

Anonimen

Jaz mislim da bi moral bit čas rejništva omejen.
Ne pa da je otrok od rojstva do 18ega leta v rejništvu, kao, če bo starše pamet srečalauser posted image

clock-img

10.09.2008, 09:31

clock-img

jagoda77

pencil-img

691

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Ne pa da je otrok od rojstva do 18ega leta v rejništvu, kao, če bo starše pamet srečalauser posted image

kot starš veš takoj, a si zato, da vzgajaš otroka al ne... če se ti pa kej takega zgodi v življenju, se pa da v letu dni postavit pokonc pa začet na novo, seveda če imaš voljo za to.

torej rejništvo 1 leto, potem posvojitev, lahko otrok vsaj normalno živi in ve koga ima za starša, ne da nenehno upa, da mogoče bo pa mami ali pa ati prišel nekega dne ponjga... to je prav kruto, če mene vprašaš.

pri nas se mora še veliko stvari uredit, tud to, da ko je enkrat otrok posvojen, je konc, ne da ma baje možnost celo obnovit starševske pravice...  da si lahko premisli... ni tega... ko se odločiš je konc...

clock-img

10.09.2008, 09:50

clock-img

atanja

pencil-img

1214

IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

kot starš veš takoj, a si zato, da vzgajaš otroka al ne... če se ti pa kej takega zgodi v življenju, se pa da v letu dni postavit pokonc pa začet na novo, seveda če imaš voljo za to.

torej rejništvo 1 leto, potem posvojitev, lahko otrok vsaj normalno živi in ve koga ima za starša, ne da nenehno upa, da mogoče bo pa mami ali pa ati prišel nekega dne ponjga... to je prav kruto, če mene vprašaš.

pri nas se mora še veliko stvari uredit, tud to, da ko je enkrat otrok posvojen, je konc, ne da ma baje možnost celo obnovit starševske pravice...  da si lahko premisli... ni tega... ko se odločiš je konc...

user posted image user posted image user posted image  

clock-img

13.09.2008, 17:18

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77

Kaj ni povsod po svetu tako, da si lahko biološki starš 6 mesecev ali 1 leto po posvojitvi še premisli? user posted image

clock-img

13.09.2008, 18:05

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Po mojih info je v Sloveniji dokončna posvojitev po letu dni od dneva oddaje otroka v posvojitev.
Mednarodna ima 'prednost', da je ob trenutku posvojitve le-ta dokončna in nepreklicna.

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

clock-img

13.09.2008, 18:07

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Mednarodna ima 'prednost', da je ob trenutku posvojitve le-ta dokončna in nepreklicna.

A da je (v Sloveniji, namreč)?... katera slavna oseba je že posvojila otroka (Angelina, Madonna ali kdo tretji?) nekje iz Malezije (oz. tam nekje) in je bilo rečeno, da ima 6 mesecev poskusnega obdobja, v tem času pa je kot potencialni novi starš še pod kontrolo pristojnih organov, istočasno pa ima biološki starš še možnost, da si premisli?... a je to potem ameriška zakonodaja ali...?

clock-img

13.09.2008, 18:37

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Žal tega ne vem, v Slo sem skoraj sigurna, da je tako. Mogoče se bo še katera, ki več ve o posvojitvah, oglasila.user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

clock-img

18.09.2008, 18:52

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Različno od države do države. Drugače pa tako kot je napisala laralight kar drži ja.

clock-img

25.09.2008, 16:53

clock-img

Anonimen

Tudi mene je oddaja kar razžalostila. Da se tako dolgo čaka in taki postopki. Očitno je treba imeti denar ala Angellina in Brad pa je. Res žalostno.

clock-img

19.01.2009, 13:16

clock-img

Matejčika

pencil-img

779

Meni pa v tem prispevku manjka to, koliko jih je stala posvojitev.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem