cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

O akciji - računalnik za Natašo

clock-img

24.02.2008, 19:08

clock-img

drustvobutnsut

pencil-img

32

Najprej iskrena hvala Ringaraji, da je objavlja naše akcije ter oglase zanje.
Naj povemo, da smo dobili RAČUNALNIK za Natašo in ji ga tudi odpeljali. Nataša se Patriciji, katera ga je podarila, iskreno zahvaljuje. Njenega veselja se ne da opisati z besedami.
Na žalost pa nismo zbrali nobenih oblačil za otroke in smo jih v tem pogledu morali razočarati.
Prav tako smo preko foruma Ringaraja dobili od natasaom pletilni stroj in sokovnik. Oba smo že podarili, in sicer upokojenki, ki ima doma zalogo volne in je že tak pletilni stroj imela, pa se ji je pokvaril. Tako da hvala obema v našem in njunem imenu.
Vse, ki imate doma oblačila, igrače, šolske potrebščine, knjige, katere več ne potrebujete in bi jih bili pripravljeni podariti, se lahko obrnete na nas. Vsak dan dobimo kako prošnjo od ljudi v stiski, katerim bi tovrstna pomoč prišla prav. Zagotavljamo vam, da stvari gredo v prave roke.
Cvetka Vereš - predsednica društva

clock-img

24.02.2008, 20:58

clock-img

Tina1

pencil-img

310

Pozdravljeni!

Me veseli, da takole poročate o stvareh ki jih podarite, saj človek dobi zaupanje v ljudi in organizacije, da preidejo stvari v prave roke. Zanima me, ali potrebujete tudi oblačila za odrasle ali samo za otroke. Kaj pa kakšna oprema?
Namreč, imamo dve zelo lepo ohranjeni postelji: ena je zakonska, ena pa enojna. Pa tudi oblačil je nekaj.

Hvala lepa za odgovor in hvala, ker pomagate ljudem, ki so pomoči porebni.

lp

clock-img

24.02.2008, 21:01

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Mene pa zanima kam lahko oddam oblačila?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

24.02.2008, 21:38

clock-img

drustvobutnsut

pencil-img

32

Oblačila potrebujemo, saj kot sem napisala, skoraj vsak dan dobimo kakšno prošnjo za tovrstno pomoč. Postelj zaenkrat ne, vseeno hvala. Sami trenutno nimamo skladišča za večje stvari, zato stvari takoj dajemo naprej. Oblačila lahko dostavite na Mucherjevo 1 v Ljubljani ali pošljete po pošti. Vsem bomo tako mi kot tisti, ki stvari prejmejo, zelo veseli.

Cvetka Vereš - predsednica

clock-img

25.02.2008, 23:22

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

js bi tudi pomagala! oblačila? za koliko stare otroke? mi imamo še dojenčka (6mesecev) pa me zanima, če potrebujete tudi tako majhne cunjice?
zanima me, kaj vse (če) potrebujete za dojenčke-takim najraje in najlažje trenutno pomagam!
šolske potrebščine? to pa bom mlajši sestrični zagnjavila!user posted image
vse pošljemo na zgoraj navedeni naslov?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

26.02.2008, 08:29

clock-img

honey

pencil-img

2567

Ali lahko prosim za vaš točen naslov, ker bi nekaj stvari poslala po pošti? Lahko tudi na z.s.!

Hvala!

clock-img

29.02.2008, 08:06

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Iz kje pa ste in kdaj delate?

clock-img

29.02.2008, 09:13

clock-img

drustvobutnsut

pencil-img

32

Društvo za izobraževanje, šport, zdravje, mejne vede in humanost – Butnšut
Bakovci, Vrtna ulica 15, 9000 Murska Sobota ali Mucherjeva 1, 1000 Ljubljana
TR pri NLB: 02015-0254139042
Davčna številka: 72274689
Telefonska številka: 041*644-408
Email:
drustvobutnsut@gmail.com
http://www.drustvobutnsut.com

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem