cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

OTROŠKE SOBICE

clock-img

29.09.2004, 14:06

clock-img

Anonimen

našla sem še nekaj za otročke,ful lepe sobice.poglejte to:

http://www.mibbsrl.it

in uživajte!!!!:)-:)-:)-:sloncek::sloncek:

clock-img

29.09.2004, 14:11

clock-img

dory

pencil-img

8852

ja..italijani imajo stil ni kej :)...lustno :)

clock-img

29.09.2004, 16:12

clock-img

Anonimen

Joj, Neva, a si pogledala CENE?!
Mene je kar zvilo... pa saj so nori!!!

clock-img

29.09.2004, 17:52

clock-img

Anonimen

:((Videla cene,me je zvilo,Katja pa žalostna,ker si ne bi mogla privoščit tako pohištvo,je samo za globoke žepe.Sem pa videla pri mnogih naših prijateljih v italiji take reči cela bajta opremljena da kar pihaš od foušije.:((:)-:)-

clock-img

29.09.2004, 19:39

clock-img

ninca

pencil-img

995

ful lepo, luštno, ni kej rečt ampak FULLLLLLLLLLLLL drago na žalost!!! :zmeden::((:((:((:((

clock-img

30.09.2004, 09:15

clock-img

Anonimen

Joj, Neva, pa saj ni potrebno imeti kupa denarja, da stanovanje lepo opremiš. Važne so kombinacije, skladnost, barve in stil "manj je več". Vsako stvar se da dobiti veliko ceneje od "originalne", v nekaterih trgovinah pa celo ista stvar stane tudi do 50% manj.
Pa kakšno "firmato" stvar z revije ti mizar naredi po naročilu za smešno ceno (v primerjavi z osnovno).
Je pa za taka iskanja potrebno imeti res veliko časa in volje...

clock-img

30.09.2004, 14:08

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Ola

Midva sva si dala pri enem podjetju v mariboru izrisat sobico za najino Nejo...400.000SIT !!!!!!!! Pa je sobica velika 3X4 metre:(:grrr::grrr:

No pa sva poklicala kolega, ki je mizar in nama je naredil že omarico za kopalnico...Za enako sobo nama on računa 160.000 SIT...Pa verjamem, da neke razlike v kvaliteto ne bo...

No pa bomo imeli novo sobico, za zdaj se Neja mora zadovoljiti le s kinderpetom, previjalno mizo in stolčkom za hranjenje9nebesa

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem