cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

OS Staneta Zagarja, Kranj izkusnje

clock-img

15.04.2011, 09:46

clock-img

Ana009

pencil-img

204

Kako je v tej soli? mi lahko napisete, ali ste z njo zadovoljni ali ne.
Se odlocamo, da bi se preselili v vase konce.

Hvala.

clock-img

15.04.2011, 10:46

clock-img

TaMaSa

pencil-img

1069

Pred vec desetletji je bila ok, zdaj ne vem:)))))

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

clock-img

15.04.2011, 11:50

clock-img

SMT3

pencil-img

632

Če se boste selili v te konce potem bolje ta šola,kot pa Jakob Aljaž ali Matija Čop.Upam pa,da dobiš,ker se je že 18 bodočih prvošolčkov iz JA prepisalo na Stane Žagaruser posted image

clock-img

15.04.2011, 11:53

clock-img

Ana009

pencil-img

204

IZVIRNO SPOROČILO: SMT3

Če se boste selili v te konce potem bolje ta šola,kot pa Jakob Aljaž ali Matija Čop.Upam pa,da dobiš,ker se je že 18 bodočih prvošolčkov iz JA prepisalo na Stane Žagaruser posted image

saj tako hitro se ne o slo.. je p[rinces sele 4 leta dopolnila.. sam ko bi se selili bi se za dlje casa, ker vsake 2 leti se mi pa res ne da selit :)

clock-img

15.04.2011, 12:23

clock-img

SMT3

pencil-img

632

user posted image

clock-img

15.04.2011, 12:41

clock-img

Anonimen

a lahko izvem vzrok prepisa? kolikor sem jaz nazadnje slišala, imajo velike težave s telovadbo, ker nimajo telovadnice in morajo hodit na Jakoba Aljaža. naš hodi na JA, pa mi je čist ql, ker imajo poleg športne dvorane in več različnih igrišč še bazen. ravno zdaj imajo namesto telovadbe plavanje. user posted image

clock-img

15.04.2011, 13:03

clock-img

SMT3

pencil-img

632

IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop

a lahko izvem vzrok prepisa? kolikor sem jaz nazadnje slišala, imajo velike težave s telovadbo, ker nimajo telovadnice in morajo hodit na Jakoba Aljaža. naš hodi na JA, pa mi je čist ql, ker imajo poleg športne dvorane in več različnih igrišč še bazen. ravno zdaj imajo namesto telovadbe plavanje. user posted image

Očitno bazen in telovadnica ne pretehtata vse ostalouser posted image

clock-img

15.04.2011, 19:38

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

IZVIRNO SPOROČILO: Ana009

Kako je v tej soli? mi lahko napisete, ali ste z njo zadovoljni ali ne.
Se odlocamo, da bi se preselili v vase konce.

Hvala.

Šola kot šola. Nekje je nekaj ok, spet drugje pa nekaj drugega. Drugače imam pa tam vezeuser posted image , pa me lahko na zs klikneš, če te še kaj konkretnega zanima.

clock-img

15.04.2011, 19:47

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop

Jaz tudi pravim, da na vsaki šoli se najde kaj dobrega in kaj slabega. Da bi bili pa dotični šoli na tako slabem glasu, pa tudi ne vem.

Ni pa samo telovadnica problem, se najde še kaj drugega. Ampak še enkrat poudarjam, za vsak minus se najde plus.user posted image user posted image

clock-img

16.04.2011, 08:59

clock-img

Anonimen

nisem mislila, da bi bil bazen odločilni pri odločitvi. me pa vseeno zanima, kaj je na JA tako slabo, da se jih je kar 18 prepisalo? oz, kaj je na SŽ tako dobro, da so se prepisali? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem