cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ORBITREK-ovci, prosim za informacijo

clock-img

26.08.2006, 16:11

clock-img

muza

pencil-img

102

Se strinjam, da je narava najboljše okolje za vadbo, vendar se kljub temu odločam tudi za orbitrek (magnetni).
Sem prebrala vse (no, skoraj vse user posted image ), kar ste pisali o tem tu na RR.  Pisali ste predvsem o času vadbe, o dilemi napravo kupiti ali ne, ..., bolj malo pa ste pisali o sami napravi - in to mene zanima.
Zanima me, kakšne naprave uporabljate, katere znamke priporočate in katere ne, s katerimi orbitreki ste zadovoljni in s katerimi ne, kje ste jih kupili, ... Poznavalce pa bi vprašala, kaj pomeni znamka Buffalo v tej skupini naprav - naj bi bila to znamka višjega cenovnega razreda in dobra naprava...user posted image ...., ali pač....Hvala.

clock-img

26.08.2006, 21:14

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz imam eliptik znamke Miles Astra (al je Astra model, ne vemuser posted image ). Kupila sem ga v Gigasportu, stal je 60k, oz. takrat je bil v akciji in je bil samo 40k. Meni zelo dobro služi, sem naredila na njem ohoho kilometrov, pa moj otrok ga je že celega pošraufaluser posted image , pa nič ne škripa ali kaj takega. Vsekakor nakup, ki se mi je zelo obrestoval (nisem tiste sorte, da bi kupila zadevo v upanju, da me bo nakup prisilil k uporabi, ampak kupim iz potrebe po uporabi, zato se na nobeni fitnes mašini pri nas ne nabira prah).

Prodajalec v Hervisu me je sicer prepričeval, da pod sto jurjev sploh ni vredno kupovati, s čimer se pač ne strinjam. Sem sprobala enega ful dragega, je bil okoli 120k, ampak je bil čisto čuden za gonit, pa še ogrooooomen. Mogoče mi prav zato ni ustrezal, ker sem pač bolj majhne postave.

Vsekakor pa se ne spoznam toliko, da bi ti lahko kaj priporočala ali odsvetovala. Z mojim sem zadovoljna, to je pa tudi vse, kar si upam trditiuser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem