cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ODLOČNE 74. DAN- SADJE

clock-img

17.03.2006, 08:26

clock-img

Pia67

pencil-img

1098

Jutro!

Upam, da me katera ne prehiti in ne bo 2 tem z enako vsebino na forumu. Sadje...

Moje kilce mal stojijo, je bilo tudi nekaj grehov, ker sem v rahli gužvi. Ampak čaka me še 5 kilogramov in kot sem že omenila mesec in pol hujšanja. Upam, da bodo skopnele kakor ta sneg. Jutri grem pod Storžič in bom videla kje sem s kondicijo.

Lep dan,

Damjana

clock-img

17.03.2006, 08:29

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Ne, ti si mene prehitela za 2 minuti!

Tudi meni kile stojijo, ampak upam, da kakšen kilogračem le le izgubim.


_____________________________

lp

clock-img

17.03.2006, 09:08

clock-img

Anonimen

Jutro!
Jaz se danes nisem tehtala, tko da nič ne vem, kakšna je situacija.
Sadni dan, upam da brez grehov! user posted image

clock-img

17.03.2006, 10:27

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Dobro jutro!
Danes pa sadje....Joj sem že lačna.
Zanima me kako boste potem nadaljevale prehrambene navade po dieti?Jaz študiram da bi nadaljevala z Montinjakom...Samo ne vem točno kako gre tako da bi bilo dobro če bi najdla kje kakšne jedilnike.Sem nekaj že prebrala na spodnjem postu.Kaj mislite?Lahko bi skupaj spet začele to varianto....

clock-img

17.03.2006, 10:56

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Ja, nič, sadje, ane? Meni je prav. Zaenkrat!user posted image

Glede nadaljevanja: sem se že odločila, da se 'čistega' Montija ne grem. Krompir bom pač jedla, ga preveč obožujem. Jaz bom ubrala srednjo varijanto med par dietami in sicer: zjutraj sadje, kosilo in večerjo bom poskušala ločevati B in OH, čeprav vem, da bo kombinacija kruh+sir večkrat na sporedu.
Veliko polnozrnatih stvari (kruh, testenine..), rjavi riž.
Enkrat na teden bom probala užgat sadno-zelenjavni dan.

Lp

clock-img

17.03.2006, 12:58

clock-img

Anonimen

Tudi jaz študiram, kaj bom "potem". user posted image
Tale ločevalna je zame super, potem pa vem, da se ne bom znala držati nazaj. Zdaj sem pa lepo zvozila, brez večjih grehov. No, zadnji mesec k sadnim dnevom dodam tudi suho sadje in oreščke pa pri beljakovinskem dnevu mešam več vrst beljakovin. Ampak sem vseeno zadovoljna.
Zdaj študiram, da bi zadnja dva tedna udarila eno resno dieto, kjer gre res ornk dol, potem pa ali nadaljevala naprej z ločevalno tako kot do zdaj ali pa prešla na Montija. Če nas bo več, ki bi aprila začele z Montijem, bi bilo super.
Moram pa ponovno knjigo prebrat.

Aja - danes sadje. user posted image  
Sem ravnokar zmazala "jabolčni čips", tisti od Lumpija. Ste ga že kdaj poskusile? Zelo dober in brez sladkorja!

clock-img

17.03.2006, 14:01

clock-img

teja dbv

pencil-img

15

Živjo!

Za kosilo grozdje in hruške. Če bo kasneje hudo pa grem treti orehe.
Včeraj so na moje veliko presenečenje, dekagrami skopneli. Stagnirala sem že skoraj 3 tedne. Pa ne da bi kaj manj jedla, a tehtnica se je pomaknika za -0,5 kg. Kakšno olajšanje, saj sem mislila, da sem že brezupen primer. No zato sem danes v sadni dan zakorakala vsa polna elana. Pogumno tudi ostale, ki se vam zdi, da se vaga ne premakne. Očitno enkrat se!user posted image

clock-img

17.03.2006, 20:44

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ojla punce.
Na našem koncu imamo tak slab signal, da včasih niti prebrat ne morem nič. Pa kaj nam pomaga potem ADSL? Pa pustimo to. Smo pri hrani.
Včeraj po jedilniku - le 2x sem jedla sladico (sem jo 1. že ob 4 popoldne, pa sem bila ob 6 spet lačna). user posted image
Danes pa cel dan 'mlatim' le sadje. user posted image  user posted image

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

17.03.2006, 21:56

clock-img

Mel_A

pencil-img

108

Jaz sem še vedno zvami. Al bi mogla rečt ponovno z vami?! Ja, smo imeli en kup rojstnih dnevov, med drugim tudi mojega in smo ene 4 dni diete pomučkali, in to konkretno. Od torka sm pa spet na dieti.
Nisem se pa niti vagala, ker mi res ni zneslo, ne vem več niti, kje se me glava drži, full malo in slabo spim, ker mi je tamali plučnco fasal in zdej je vse po luftu.
Tolk, da ne boste mislile, da sm odpadla, naslednji tork bom spet v tabelci!

Danes jedla sadje in zelenjavo, za kosilo zelenjavno juhico. Jutri bom pa najbrž sir, nisem se še odločla v kaki obliki, mogoče ga bom celo spohala (prvič v tej dieti), če pa ne bo volje, bom pa kar takega.

Zaenkrat vas pozdravljam, user posted image za Paris in Taško, pa še za kero drugo. In seveda vsem pridnim. Pa lahko noč.


_____________________________

En sam pogled nanj in svet je naenkrat lepši...

clock-img

17.03.2006, 22:01

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

Oj, jaz sem se pa čist pozabla javit. Gre kar po planu, samo bi dala marsikaj za en konkreten sendvič s sirom in posebno pa pogret v mikrovalovki (mmmmmm), ah nič ne bo, dokler je dieta. Mi je prav zanimivo, kakšno hrano oz. kakšne kombinacije zdej najbolj pogrešam, k mi prej sploh niso tko zlo potegnile.
Sicer bom pa jutri in v nedeljo verjetno do večera na sadju, ker smo pol dvakrat nekam povabljeni, pa zna bit, da bom (zavestno) grešila - no, mogoče niti ne bo treba, ampak mal iz preventive bom raje čez dan sadje.
Sicer je pa do kjonca diete še čist mal cajtauser posted image , še manj pa do zaključka moje porodniške, uffffffuser posted image
pozdravček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem