cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ODLOČNE 69.DAN - OH

clock-img

12.03.2006, 05:52

clock-img

Teni_

pencil-img

6466




Pa smo spet dočakale - sladico namreč.user posted image user posted image user posted image Danes bom za kosilo spet pico, za večerjo pa kakšno torico - jo še moram kupit.


clock-img

12.03.2006, 09:51

clock-img

paris

pencil-img

1304

Hojla! Če ne štejem snega bo danes en tak lep dan! Lahko bom jedla pizzo in tortico!
user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

12.03.2006, 10:41

clock-img

Anonimen

Paris, kaj je tebi mal cuker padel? user posted image

Jaz po včerajšnjem grešenju, nadaljujem z OH. Za kosilo slano pecivo, za večerjo moja kremšnita. Sem naredila take, da bi jih še angelčki jedli. Če bi meli ritke, da bi lahko kakali. user posted image

clock-img

12.03.2006, 11:52

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Včeraj sem zdržala brez greha, danes pa sem že dopoldne jedla pizzo user posted image , ker sem bila preveč lačna. user posted image
Tako, da kosilo sem že ob 9.30 pojedla, za večerjo pa bom rižev narastek - bom za ostale naredila že za kosilo zraven zelenjavne juhe.

V torek bom pa spet debelo gledala na vago. user posted image user posted image

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

12.03.2006, 12:02

clock-img

rikica

pencil-img

294

Jaz bom danes za kosilo testenine z paradižnikovo omako.Za večerjo pa bom jagodni mcflurry iz mc-donaldsa.Grem na en seminar in vedno obvezno gremo na hamburgerje.Jaz ga seveda ne bom.Sem pa včeraj imela sadni dan-kazen,ker sem prejšnji dan grešila.Jedla sem vse povprek.Res čisto se mi je odpelalo.
Jutri pa spet sadje.Še samo 21 dni do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image Lep dan!!!

clock-img

12.03.2006, 12:51

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Jaz pa grem na kosilo k sestri. Se bo že našlo nekaj, kar bom lahko jedla, pa magari solata. Bom pač pojedla malo več sladice.

_____________________________

lp

clock-img

12.03.2006, 21:25

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Pozdravljene!
Včerajšnji dan je minil brez greha prav tako pa današnji.Danes je bilo za kosilo pica za večerjo pa miške.Za piko na i sem pa zdaj še pol ure kolesarila in pol ure ustvarjala mišice.Ha ha ha.Upam da se bo v torek kaj poznalo.Lep večer še naprej jutri pa držim pesti za vse na ODLOČNE!

A samo še 21 dni?Joj jaz se pa sploh ne veselim konca ker bog ve kaj me bo potem bremzalo!!!!!Mogoče kakšna fotka od takrat ko sem bila najbolj debela!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem