cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ODLOČENE 78.dan- SADJE+ tehtanje

clock-img

21.03.2006, 06:44

clock-img

ANDREJA*

pencil-img

139

POZDRAVČEK VSEM ODLOČENIM!!user posted image
hja, danes je tehtanje....................po vseh pregrehah je minimalno zlezel kazalec na tehnici nižje, ampak je bil zadjič višje tako, da pri meni ostane nespremenjeno.Upam, da gre vam boljše!user posted image user posted image dejmo odločene!!

clock-img

21.03.2006, 07:13

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Nl, pri meni je pa malenkos manj in sicer skupno -16,2 kg. Do cilja je še 3,8, sam se mi zdi, da imam premalo časa, da bi cilj dosegla.

clock-img

21.03.2006, 07:35

clock-img

Teni_

pencil-img

6466




Jaz ostajam na istem. Eh ja, bo že.


clock-img

21.03.2006, 08:24

clock-img

Anonimen

Jaz mam pa tega že pol kufer! Mam kilo več kot prejšnji teden (logično), zato se ne grem več tko kot do zdaj. Do konca je še 12 dni in jih mam namen čist resno zagrabit. Brez enega samega greha!!!!! Ne smem se dat. Danes je sadje, samo sveže sadje, brez oreščkov!
Ma da zdržim!!!!

clock-img

21.03.2006, 08:52

clock-img

rikica

pencil-img

294

Oj!Meni je ta teden šlo dol-0,6kg.Ni ravno neka hu da cifra,ampak nekaj pa je.Skupaj -7,3kg.Ostane še mi 2,7kg.To še bom že sklatila.Danes pa spet sadje!Kar mine me,ko se spomnim.Spet bo me celi dan zeblo.Lp

clock-img

21.03.2006, 09:26

clock-img

TINALAN

pencil-img

101

Jaz sem drugače pri bombah, ampak vam čestitam. Vem da boste zdržale, sem vam kr fouš!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.03.2006, 09:33

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Tudi jaz se zadnje dni vrtim pri bolj ali manj isti teži +-0,5 kg. In ostajam na istem: -8,5kg user posted image . Teh 12 dni bomo že še pregurale in izgubile še kak kilogramček. Vsaj upam.

Jaz bom kljub vsemu danes jedla tudi oreške in tudi zelenjavno juho.


_____________________________

lp

clock-img

21.03.2006, 09:34

clock-img

paris

pencil-img

1304

Živjo punce! Bodite odločne še teh par dni! user posted image Čestitam vam za izgubljene kg, kar tako ODLOČNO naprej!!user posted image

_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

21.03.2006, 10:10

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Jah, nič. Zguba sem, ena velika zguba! Prvo je to, da sem pozabila na tehtanje in že spila kavo, čaj in pojedla jabolko. No, potem sem šla na vago in imam kilo več kot prejšnji teden. Se pravi (glede na že spito in pojedeno danes) recimo pol kile več. Kar je sicer razumljivo, zadnjič tehtanje po sadnem dnevu, zdej po OH večerji - nočete vedet kaj vse sem požrla.user posted image  Naj samo namignem, da sem ob 23-ih zmazala še 2 čokoladna pudinga, pa to še zdaleč ni vse.user posted image

Jaz grem do konca, danes bo le sadje, pa če umrem! Torej for the record: -9,0kg.

clock-img

21.03.2006, 10:16

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Joj jaz sploh ne bom nič pisala samo to da je pol kg več kot prejšnji teden.Daj gremo tekmovat katera bo zdržala teh 12 dni brez ampak res brez greha.A ste za?Zmagovalka dobi eno dobro veliko čokoladno torto!

clock-img

21.03.2006, 10:57

clock-img

Anonimen

Tehtala se nisem ampak je nekje ustaljeno -11 kg. Saj se dobro sliši ampak nekaj podobnega je bilo tudi par tednov nazaj.
Jaz sem tudi odločna, da se dam v red in da zdržim teh nekaj dni do konca in ne razmišljam več za naprej.
Dejmo najprej to končat, potem pa dalje. user posted image

Danes tudi jaz samo sadje čez dan, zvečer pa brokoli na pari, da me malo ogreje. Ampak nič oreščkov!!!

Še namig - v Hoferju imajo sladke rdeče jagode, pol kile za 250 sit!

clock-img

21.03.2006, 11:04

clock-img

Pia67

pencil-img

1098

Živjo!

Končno premik, -6kg skupne teže. Menzes mimo, danes sem prešpricala tek, ker je bila mladička mal sitna. Morda zvečer, dan se daljša in prav vesela sem tega.

Damjana

clock-img

21.03.2006, 13:09

clock-img

tiktak

pencil-img

268

Ma sem napisala že cel roman, pa me je ven vrglo.

Takole. Ravno sem hotela napisati, da bom teh 12 dni sigurno zdržala brez greha, pa vidim da ste me že prehitele. Torej: jaz sem z vami. BREZ GREHA DO KONCA!!!

Moje poročilo za nazaj pa se glasi: Po Grešnem vikendu user posted image (ne, nisem se zmotila v pravopisu, ampak moje grešenje si res zasluži veliko začetnico) sem si včeraj privoščila vodni dan. Kile stagnirajo. No, če pomislim, da sem se tehtala po vodnem dnevu, ko itak kaže manj, sem se dejansko malo zredila.??!! Ježešna. Danes pa sadni dan. Brez problema.user posted image

Rikica, kako je bilo prvi dan v službi? ni bilo tako hudo, ne!user posted image

clock-img

21.03.2006, 13:58

clock-img

Anonimen

Punce, jaz obupno grešim na vseh koncih in krajih, v bistvu se sploh več ne držim diete. Ampak kile ostajajo iste, nič ni +, nič ni -.  Poln kufer imam že vsega skupaj, ko nonstop razmišljam o tem, kaj gre in kaj ne gre skupaj in kateri dan je danes. Res.

Bom pa od jutri naprej spet z vami. Škoda bi bilo teh 10 dni špricat. Jutri bo moj vodni dan.

Edina prednost te diete je ta, da sem se odločila, da bom enkrat tedensko imela vodni dan. In tega se držim. Vodnih dni se nič ne bojim, jih imam prav rada, pa še potem rada stopim na tehtnico. Je pa res, da sem tisti dan prav bolava.

Moj user posted image  se že boji zame. Zadnjič ga je prešinilo, da se spogledujem z anoreksijo... Ha, ha, ha, jaz pa anoreksična. Žal imam hrano preveč rada za kaj takega... user posted image  Si pa želim, da bi imela vsaj še 10 kg manj. Tolažim se, da mi bo to uspelo v drugi rundi.

Povejte mi eno stvar: zakaj moraš potem, ko zaključiš eno takšno 90 dnevno dieto prekiniti z njo za 90 dni? Ali samo zaradi psihe ali kaj? Ker sem namreč razmišljala, da bi zdaj prekinila za en mesec dni, si malo odpočila od tega kombiniranja jedi in kuhanja, potem pa bi začela z novo kuro... Ima katera kaj informacij o tem?

clock-img

21.03.2006, 21:17

clock-img

rikica

pencil-img

294

Tiktak-res ni bilo tako hudo prvi dan v službi.Pravzaprav mi kar paše,da sem spet med ljudmi.Čeprav brez solzic ni šlo.

Skutica-v rinini knjižici piše samo,da jo lahko ponoviš čez 90 dni,nič pa ne piše zakajuser posted image Pomoje ti nima kaj bit,če bi prej začela novo rundo.

clock-img

21.03.2006, 22:29

clock-img

Mel_A

pencil-img

108

Dober večer! Jaz ne vem več, kolk kil sem javla prejšnji oz. predprejšnji torek, ampak danes sem na -7,6kg. Se mi je pa tisto hudo 4-dnevno grešenje okoli rojstnih dnevov full poznalo, se ne splača, bom pridna zdej do konca.
Jutri pa sir in jogurti in zelenjava. Fuuuuuuuuuuuuuuuul zelenjave, njam!


_____________________________

En sam pogled nanj in svet je naenkrat lepši...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem