cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

OBISK JE TU

clock-img

09.09.2005, 09:22

clock-img

hati

pencil-img

603

Pozdravljene!

Takole, gospa rdeča, točna kot vedno, se je ravno prikazala. Pa sej se je že včeraj naznanjala z vsemi bolečinami..ampak, sem mislila, mogoče sem pa noseča..ha ha... no ne jočem še, se bodrim in tolažim in upam. Ampak ne obljubim da bom zdržala do konca dneva. Zdejle sem zvedla da je soseda noseča in me je še malce bolj dotolklo. ampak sej bo.... more bit..... zdej bo klomifenska kura in bo... do miklavža pa more bit....

no malo sem se odkašljala, malo olajšala....

lep dan vsem skupaj

clock-img

09.09.2005, 09:33

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

hati,
me smo s tabo

clock-img

09.09.2005, 10:24

clock-img

sonca

pencil-img

113

Ne obupat, mogoče se bo že nalednji mesec kaj prijelo. Ena je tako lepo napisala, da je bila cela žalostna ko je dobila M, ampak takrat še seveda ni vedela da je to njen prvi dan nosečnosti.Mogoče je tudi ta dan tvoj prvi dan. Vso srečo!

clock-img

10.09.2005, 20:14

clock-img

Nejka23

pencil-img

110

Nikar ne bodi zalostna...Saj smo s teboj! in drzim pesti, da ti naslednji mesec pa le rata! Kar pogumno glavo gor, ter v akcijo!
Srecno!
Nejka

clock-img

11.09.2005, 08:23

clock-img

Maša26

pencil-img

550

hati,

seveda bo. Že ni bil pravi mesec.

To ti pa še rečem: bodi vesela, da imaš točno. Poleg tega, da je to dober znak za delovanje tvojega teleščka , se še vse skupaj hitreje odvija.. Veš kakšna muka jo je čakat tja do 40 in več dni..... kako se vse to vleče... No pa tudi to preživimo.

Seveda si žalostna, kaj ne boš. Ampak takrat ko bo, bo najbolj pravi čas. Pika.

clock-img

11.09.2005, 16:20

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Tudi meni je zal zate , drzim pesti da bo cimprej.
Ne biti prevec zalostna, idi kam ven, na sprehod, zaposli se z necim .

Vedi da nisi sama .

clock-img

11.09.2005, 16:31

clock-img

Anonimen

Hati, sem se že spraševala, kako je s teboj.
No, sedaj pa s Klomifenom v nove boje in zmage. Držim pesti

clock-img

12.09.2005, 09:39

clock-img

hati

pencil-img

603

Punce hvala za spodbudne besede. Ja sej pravim bo, bo... Ha ha, definitivno mi bo Miklavž prinesu pikico. Kristina, kako kaže pri tebi?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem