cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nutelina torta

clock-img

03.03.2013, 21:49

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Jo delate iz original NUtele ali je dovolj dobra kakšna druga krema?

clock-img

03.03.2013, 22:20

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

samo original, pa še to večinoma iz Muellerja, ker je občutna razlikauser posted image

clock-img

04.03.2013, 21:36

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

samo original, pa še to večinoma iz Muellerja, ker je občutna razlikauser posted image

Tudi na torti??

clock-img

05.03.2013, 11:29

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

ja. pa veliko je odvisno tudi od izbire smetane

clock-img

05.03.2013, 21:14

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

A še to?

Torej, dobra smetana?
Slaba smetana?

clock-img

05.03.2013, 22:07

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

A še to?

Torej, dobra smetana?
Slaba smetana?

vedno uporabljam smetano mu

clock-img

06.03.2013, 08:11

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

Meni je nutelina torta fuj. Dvakrat sem jo probala jest in dvakrat je bila zdrizasta, čmokasta .Fuj.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

06.03.2013, 08:54

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Meni je nutelina torta fuj. Dvakrat sem jo probala jest in dvakrat je bila zdrizasta, čmokasta .Fuj.

se ne bi mogla bolj strinjati.

Čeprav kremo pa tudi jaz občasno uporabljamuser posted image

clock-img

06.03.2013, 11:18

clock-img

_sonček

pencil-img

229

Meni pa je to najboljša torta, odkar vem za njo user posted image  vedno uporabljam original nutelo, smetano pa odvisno (špar, mu...)

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

clock-img

06.03.2013, 11:29

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

jaz sicer ne vem kakšno nutelino torto ve delate....jaz imam svoj recept..in ni nič čmokasta ali zdrizasta.

lahko vidim ta recept od te čmokaste? user posted image

clock-img

06.03.2013, 11:34

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

sem šla malo na kulinariko pogledat. A to mislite nutelino torto, ko je fila smetana in nutela? to sicer zna biti res tako..user posted image

Jaz delam nutelino torto s celim lončkom nutele, mascarpone sirom in smetano. In ta ni nič zdrizasta ali cmokasta.

clock-img

06.03.2013, 11:54

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

jaz sicer ne vem kakšno nutelino torto ve delate....jaz imam svoj recept..in ni nič čmokasta ali zdrizasta.

Paštetka, jedla sem jo ne dveh rojstnih dnevih. Vsakič je gostiteljica svršavala zraven, da kakšno torto oh in sploh je spekla...in potem ogabni poc. Torta mora biti sočna zaradi sestavin ne zaradi namakanja testa, fuj. Raje bolj suha kot, da jo z žlico jem user posted image . Ja, seveda je recept iz kulinarike. Zame za kulinariko velja, da tisti recepti, ki so najbolj oblegani so meni bljek. Naj bo to piščanjčji žur ali nutelina žolca user posted image .
Sicer pa se kar povabim k tebi Paštetka, da mi pokažeš kaj je to dobra nutelina tortauser posted image

clock-img

06.03.2013, 12:26

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Paštetka, jedla sem jo ne dveh rojstnih dnevih. Vsakič je gostiteljica svršavala zraven, da kakšno torto oh in sploh je spekla...in potem ogabni poc. Torta mora biti sočna zaradi sestavin ne zaradi namakanja testa, fuj. Raje bolj suha kot, da jo z žlico jem user posted image . Ja, seveda je recept iz kulinarike. Zame za kulinariko velja, da tisti recepti, ki so najbolj oblegani so meni bljek. Naj bo to piščanjčji žur ali nutelina žolca user posted image .
Sicer pa se kar povabim k tebi Paštetka, da mi pokažeš kaj je to dobra nutelina tortauser posted image

A si ti jazuser posted image . Točno to tudi jaz ne maram. In piščančji žur, oh ogaba, nič mi ni jasno kaj je tu dobrega, ubogega piščanca uničijouser posted image

clock-img

06.03.2013, 12:37

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

hope, strašiš me ;)

clock-img

06.03.2013, 13:50

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Hehe, jaz sem se pa že spraševala, če sem samo jaz čudna, da meni tudi zadeve, ki so na kulinariki ful pohvaljene, ne sedejo. user posted image

clock-img

06.03.2013, 13:59

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

Paštetka, prej sem odprla kulinariko in na prvi strani na sliki ful lepe jabolčke in hruške. Grem prebrat sestavine - margerina, sladkor, kokosova moka , barva...in potem spodaj komentarji, da kako so dobre, da izmed vsega peciva najprej zmanjkajo...mah, ne vem, o okusih naj se ne bi razpravljalo samo...pikice ;)

clock-img

06.03.2013, 14:11

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

sem mogla it pogledat... saj čist lepo zgledajouser posted image ....uf pikice... že marogiceuser posted image

clock-img

06.03.2013, 14:23

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

a ni to tko kot da bi vprašala, če v lešnikovo torto dajemo lešnike al je boljš kak drug orešček? user posted image

clock-img

06.03.2013, 18:19

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

a ni to tko kot da bi vprašala, če v lešnikovo torto dajemo lešnike al je boljš kak drug orešček? user posted image

Ne čist user posted image .
Recimo na palačinkah mi je vseeno, kateri namaz je - mi je vse dobro. Ampak pri teh pecivih in tortah je pa vedno kakšen skrit detajl user posted image

clock-img

06.03.2013, 18:20

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

sem šla malo na kulinariko pogledat. A to mislite nutelino torto, ko je fila smetana in nutela? to sicer zna biti res tako..user posted image

Jaz delam nutelino torto s celim lončkom nutele, mascarpone sirom in smetano. In ta ni nič zdrizasta ali cmokasta.

Recept?

Lahko s pikicami.......user posted image

clock-img

06.03.2013, 20:40

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

recept za mascaropne sir?

prvo kupiš 10 ovc ali 3 krave.....

clock-img

06.03.2013, 21:12

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

recept za mascaropne sir?

prvo kupiš 10 ovc ali 3 krave.....

user posted image

Za Nutela torto z mascarpone sirom.

Čeprav tudi ovce niso slaba ideja...user posted image ..pa še merino volna bi bila ob pravih.

clock-img

07.03.2013, 13:43

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Uškinamama, bi delila kakšen recept za tvojo sočno torto? user posted image

clock-img

07.03.2013, 14:36

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

Bi. Zakaj pa ne?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem