cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nujno pomoč!! Zaj... sem cote!

clock-img

15.11.2005, 16:04

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Zopet jaz sprašujem o sušilcih. Katastrofa. Dobila sem rabljenega in od sobote že veselo sušim. Danes pa operem vse dekice od malega, pa termo pajaceke in take stvari, ter jih dam v sušilca za pol ure. Stisnem še en gumb, ki naj bi bil za občutljivo perilo. Po pol urah nisem imela časa pobrati cot ven, ker sem dojila. Pa sem mislila, da se stroj sam izklopi. Ko ga odprem, me je pa skor kap. Tiste mucke, ki se naberejo ob robu stroja so bile vse po cotah, kot da bi bila oblačila črna od saj. Sedaj sem dala še 1x prat! Upam, da bo šlo dol. user posted image

Kaj sem naredila narobe, da so se te mucke začele žgat? Bemti!user posted image

Nimam pa navodil, ker je starejši stroj in sicer od Gorenja SP 600. V Gorenje sem že klicala in prosila za navodila, vendar danes iz tega ne bo nič.

A se mogoče kateri kaj sanja?

clock-img

15.11.2005, 16:34

clock-img

Ines.

pencil-img

299

V sušilca ne smeš dajati:
termoflisa
volne (deke, joopčke, poluverji,...)
plastike in gume (copati z gumijastimi podplati,...)
najlona
svile (prečudovita bluza)
občutljivih oblačil iz sintetike (kakšna tvoja dragocena majčka,hlače...)
elastičnih oblačil (nogavice,...)

in kaj sploh še ostane:
bombaž
lan
cunje iz sintetike, ki niso preveč dragocene

LP,

clock-img

15.11.2005, 16:59

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

ko meni sušilec posuši perilo, sam neha sušit, ko zaznajo senzorji, da je posušeno do tiste stopnje, ki jo izbereš_zato ne vem, kaj je bilo v tvojem primeru user posted image

sušim pa tudi plišaste pižamce, pa je vse ok

user posted image ...vaja dela mojstra  user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

16.11.2005, 13:50

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Ines, ne vem, če je to res. Pri nas se suši v sušilcu čisto vse, razen volne, pa je super. Ravno flis se pa najlepše posuši, deke tudi. Res pa je, da je treba kupit takega, ki se ustavi, ko je posušeno.
Takih stvari se po mojem mnenju ne kupuje rabljenih. Nov sušilec od gorenja, kondenzacijski stane okoli 80 kSIT.

clock-img

16.11.2005, 13:53

clock-img

Anonimen

Če pa se ne ustavi sam, se pa lahko kupi vmesni tajmer, ki se ga da v vtičnico, pa je.

clock-img

16.11.2005, 14:01

clock-img

Anonimen

KEJ TAZGA PA PRVIČ SLIŠM? DA SE MU NI TEMOSTAT POKVARU DA JE ZAŽGAL CUNE? OJOJ! PA PRVIČ SLIŠM DA SE SUŠILC NE USTAVI (ojoj črke sori) ko je posušeno?

js v njem sušim čist vse razen volne in ni blo še nikol nobenih problemov, takih pa sploh ne user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem