cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nujno iščemo stanovanje

clock-img

25.09.2010, 17:29

clock-img

jeny

pencil-img

35

OBRAČAM SE NA VAS,LEPO PROSIM JE NUJNO,ČE KDO LAHKO POMAGA????? user posted image user posted image user posted image

Nujno iščemo dvo ali tro sobno stanovanje v Ljubljani ali okolici v hiši ali blokukjer je prevoz LPP,ker se moramo izseliti od tu kjer smo do konca oktobra!
Ker so naši dohodki nizki si ne moramo privoščiti stanovanje za več kot do 300e najemnine+stroški,ker smo štirje dva odrasla in dva otroka eden šolo obvezen drugi komaj 2.meseca star si ne moremo privoščit da ostanemo na cest! Zato lepo prosim če lahko pomaga kdor koli bi vedel za kakšno stanovanje kamor bi se lahko vselili do konec oktobra! Hvala vsem iz srca! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 26.9.2010 14:40:31 >

clock-img

25.09.2010, 17:49

clock-img

a@n@

pencil-img

39

A zdaj ti za vse iščeš stanovanje? Tudi za tistega, ki te pretepa?

clock-img

25.09.2010, 19:19

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

300€ za 3-sobno v Ljubjani jaz takoj vzamem zase, ker mi plačujemo 370 za garsonjero. hočem rečt, jaz tudi kaj podobnega iščem user posted image

clock-img

25.09.2010, 19:38

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Za 300 + stroski so v LJ garsonjere in enosobna stanovanja.

clock-img

25.09.2010, 20:14

clock-img

polho3006

pencil-img

846

NE RAZUMEM ZAKAJ ZA VRAGA IŠČEŠ STANOVANJE, glede na tole http://www.ringaraja.net/forum/pobral-svoje-in-sel/m_5374717/tm.htm

Če te je udaril srečna bodi da je šel, da ne bodo trpeli tvoji otroci, če je že tebi trpljenje všeč!!!!!

clock-img

26.09.2010, 01:36

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

IZVIRNO SPOROČILO: a@n@

A zdaj ti za vse iščeš stanovanje? Tudi za tistega, ki te pretepa?

podpis

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

26.09.2010, 22:13

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

NE RAZUMEM ZAKAJ ZA VRAGA IŠČEŠ STANOVANJE, glede na tole http://www.ringaraja.net/forum/pobral-svoje-in-sel/m_5374717/tm.htm

Če te je udaril srečna bodi da je šel, da ne bodo trpeli tvoji otroci, če je že tebi trpljenje všeč!!!!!

user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

28.09.2010, 09:28

clock-img

malecka

pencil-img

1665

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

user posted image user posted image user posted image

To ni niti meni jasno... Sta se z možem usedla in temeljito pogovorila, kaj kdo hoče, kakšne cilje in želje imata.....??

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

28.09.2010, 12:55

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: malecka

To ni niti meni jasno... Sta se z možem usedla in temeljito pogovorila, kaj kdo hoče, kakšne cilje in želje imata.....??

Pa kaj vas briga s kom bo živela. Če veste za stanovanje povejte, ali pa bodite tiho.

clock-img

08.10.2010, 11:31

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO: malecka

Pa kaj vas briga s kom bo živela. Če veste za stanovanje povejte, ali pa bodite tiho.

Se podpišem pod Tehnofila,konc koncev kako si bo poslala,tako bo spala,vi ste ji svetovale,ona pa se bo sama odločila kako dalje,upam,le da so našli streho nad glavo,saj je že oktober tu.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem