cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nujno Še vedno ni jasno-vročina?

clock-img

20.11.2005, 07:27

clock-img

BUČKO

pencil-img

286

Kolk je taprava vročina malčka če je merjena v ritki na termometru pa kaže 39,2?A je to veliko za user posted image .Čist sem že zmedena user posted image
pa še to a kej rasaja a so vaši malčki tut kej bolni,naš je dobil včeraj vročino pa mu dons še ni padla,pa mislim da ga grlo boli ker hrano ful počas pozira.Al bi šle ve na dežurno?

clock-img

20.11.2005, 07:44

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Med temi dvemi merjenji je približno 0,8 st. C razlike. Se pravi je korigirana izmerjena vrednost 38,4, ravno nekako za svećko. Dajte mu piti veliko mlačne tekočine, morda kak žajblov čaj če ga spije ali pa žajblov čaj z mlekom s sladkorjem ali medom - ta mešanica je dobrega okusa. Poskusite mu podtakniti žličko čebulnega soka z medom ali pa kar samega medu.

Kar pojdite k pediatru - če je grlo vneto, se nikoli ne ve če ni angina, ki terja zdravljenje z antibiotiki.

< Sporočilo je popravil primoza -- 20.11.2005 7:45:33 >

clock-img

20.11.2005, 07:45

clock-img

india

pencil-img

5342

A si  mu dala kaj proti vročini?
Če se ti zdi, da ni prave volje in da ne je kot je treba,potem bi jaz šla k zdravniku!

clock-img

20.11.2005, 07:55

clock-img

BUČKO

pencil-img

286

Ja včeraj sem mu dala svečko pa dons zjutraj pa še ni nič bolje pa mal je sitkan tako da bomo šli po moje pes na dežurno.
Hvala za hitre odgovoreuser posted image

clock-img

20.11.2005, 12:06

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Jaz moram pripomnit da pred 39(39,5 v kitki), ne dam sirupa, saj se telo ravno z vročino bori proti bolezni. In če daš prehitro zdravilo ne narediš nič pametnega.Samo paca se še dalj časa.

clock-img

20.11.2005, 12:23

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Naša je tud čist boga. V petek je začela kašlajt in iz noska ji ful teče. Včeraj sva šle v dežurno, pa je bila še cela najina zdravnica dežurna. Na plučkih ni blo nič slišati, ušeska so bila še OK. Dala mi je fiziološko za nos. Rekla je naj bom pozorna na dihanje, če bo več kot 40 naj pridemo nazaj.  Zdej je pa še vročino fasala merla sem jo pod pazduho in jo ima 38.6, nosek je čis zabasan, ven ji teče precej gost in zelen smrkuček.
Menda je pa okol Kranja precej bronhitisa.
Jaz jo bom popoldne k dežurnemu peljala, če slabša kot je zdele, drugač greva pa jutri k svoji zdravnici.
Bučko upam, da se ne bomo glih v dežurni srečal, bi blo bolje kje drugje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem