cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nujno - sterilizacija psičke v Laškem

clock-img

19.04.2006, 09:20

clock-img

Anonimen

Našo user posted image  bomo peljeli sterilizirati in sem bila že odločena, da jo peljemo k Zaninoviču v LJ, tam je cena zelo visoka in sicer 38.400 SIT!
Zdaj pa mi je kolegica svetovala, da jo peljem v Laško k vetu Pustu, tam pa je cena od 16 do max. 20.000!
Kaj naj naredim? Pozna kdo tega veta, Pusta?
Naj jo peljem k priznanem vetu in dam enkrat več, al je ta Pust tud OK, čeprav je pol cenejši? user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 22.4.2006 21:41:59 >

clock-img

19.04.2006, 09:50

clock-img

mia-2

pencil-img

397

Kaj pa Matko iz Topolšice-on je tudi priznan.Mi našega psa skoz vozimo tja in je super.

clock-img

19.04.2006, 09:51

clock-img

emaa

pencil-img

7450

v veterinarski ambulanti nismo za sterilizacijo psice nikoli dali več kot 20.000 SIT.

clock-img

19.04.2006, 11:28

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Ja jaz poznam dr. Pusta. Men je super veterinar, za naše ljubljenčke se je vedno 100% potrudil. Če želiš ti lahko pošljem mojo telefonsko številko in ti povem še kaj več. Pozdravček

clock-img

19.04.2006, 14:31

clock-img

Lory

pencil-img

168

v veterinarski ambulanti nismo za sterilizacijo psice nikoli dali več kot 20.000 SIT.

Verjetno imate kakšno manjšo psičko. Midva sva za našo bernko lani dala 35 tisoč. Pa je bila to najcenejša varjanta. Ker, več kil ima kuža, več stane.

clock-img

19.04.2006, 16:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Lory

Verjetno imate kakšno manjšo psičko. Midva sva za našo bernko lani dala 35 tisoč. Pa je bila to najcenejša varjanta. Ker, več kil ima kuža, več stane.

Ja, v LJ je 40. do 50.000 za našo, ki ima komaj 5 kg!

clock-img

19.04.2006, 22:24

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

IZVIRNO SPOROČILO: hothien
Ja, v LJ je 40. do 50.000 za našo, ki ima komaj 5 kg!

Ah dej nehi! Kje pa??? Na naši kliniki stane sterilizacija psice nad 25 kg okoli 53 k

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

clock-img

20.04.2006, 10:44

clock-img

Anonimen

Pri Zaninoviču je 38.400, na Veterinarski fakulteti pa od 40 do 50.000. Pa sem vprašala posebej za našo 5 klisko pesiko! user posted image
Zdej jo mamo na dieto do ponedeljka, da se ne zredi, da ne bomo več plačali! user posted image  Hecam se, seveda!

clock-img

20.04.2006, 11:31

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Ja, ja, ti jo hitr shujši, se splača user posted image user posted image user posted image .

Drugač mi je pa ful čudn, da je na faxu dražje kot na privat klinikah.

clock-img

20.04.2006, 11:41

clock-img

Anonimen

Men tud to ni jasno, sam tko je. Cene pa ful padajo iz LJu proti Litiji in naprej proti Celju! user posted image

clock-img

21.04.2006, 08:40

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Ja, itak da je Lj najdražja. Mislim, da je v okolici Lj najcenejša Buba v Grosuplju, kolk so strokovni pa nimam pojmauser posted image

clock-img

21.04.2006, 10:33

clock-img

Anonimen

Sej tega sem se jaz bala, da je tok nizka cena, ker je vse bolj šlampast! Sam sem dobila same pohvale o tem vetu iz Laškega! user posted image
Če bi bila še v dvmoih, je ne bi tja peljala!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem