cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nujen obisk G.?

clock-img

19.06.2006, 21:18

clock-img

Anonimen

Pred temi tedni sem po 14 dnevnem izostanku M delal test pa je bil pozitiven. Žal sem že takoj naslednji dan dobila dokaj močno M.  Danes 8 dni po končani M me je pa že cel dan nekaj čudno šraufaluser posted image  in zdele grem na WC pa opazim čisto temno rjav izcedek pa polno majhnih koščkov strjene krvi.

Je mogoče res šlo za SS in se ni ve spucalo. Bi morala do G. Sej vem čudno vprašanje, samo mogoče ve kera kaj pomagat.

pa se opravičujem za anonimnostuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika -- 19.6.2006 21:36:14 >

clock-img

19.06.2006, 21:22

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

A nisi vsaj poklicala, ko si že 1. dan krvavela - glede na to, da je test bil pozitiven? Jaz bi še isti dan šla k G.

< Sporočilo je popravil Jančika -- 19.6.2006 21:36:42 >

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

19.06.2006, 21:36

clock-img

Anonimen

ne ker me tako in tako ne bi  vzela.user posted image user posted image  Zdej mi je pa žal.user posted image  zakaj sem tako neodgovorna?user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika -- 19.6.2006 21:37:10 >

clock-img

19.06.2006, 21:37

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Absolutno idi do zdravnika. Z ultrazvokom, bo prekontroliral ali se je maternica sčistila, ali bo potrebno še dodatno sčistit.
Če ne greš reskiraš vnetje, kronično vnetje....posledice zapletov so lahko hude, tud neplodnost.

Zato  - ne odlašaj !

clock-img

19.06.2006, 21:39

clock-img

mamči

pencil-img

1722

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ne ker me tako in tako ne bi  vzela.user posted image user posted image  Zdej mi je pa žal.user posted image  zakaj sem tako neodgovorna?user posted image

Da se zdaj zaradi tega žreš nima smisla. Najverjetneje se itak ne bi dalo nič naredit.
Vsekakor pa pojdi na kontrolo !

clock-img

19.06.2006, 21:42

clock-img

sazi

pencil-img

5175

ne ker me tako in tako ne bi vzela. Zdej mi je pa žal. zakaj sem tako neodgovorna?

ti kar pojdi k zdravniku, za nazaj se pa ne sekirat, ker se verjetno res ne bi dalo nič narediti
pomiri se, pojdi k G, da pogleda, če je vse v redu
za naprej ti pa želim, da čimprej zagledaš novi  user posted image , če si ju želiš, seveda

clock-img

19.06.2006, 21:53

clock-img

Minkaa

pencil-img

290

takoj k zdravniku reci da je nujno 

Srečna družina

www.bambino.si

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem