cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Novoletna darila!

clock-img

11.10.2004, 20:48

clock-img

*NaTaŠa*

pencil-img

177

Vem da je se malo zgodaj, ampak december bo tako hitro tukaj.Jaz pa potem vse zadnje dni ali celo ure letam po trgovinah in vcasih kupim nekaj samo zato da mam nekaj za dat.V bistvu za vse ze vem, samo za sestro ne.Namrec, oktobra bo rodila :modri: in bi ji rada podarila nekaj samo za njo za razavajat.Da bo sla za urco dve od doma in se spocila.Nevem pa kaj.Masaza telesa, obraza...ideje prosim?Tako da se bom ze sedj z vsem oborozila in mi bo prihranjena tecnoba.

clock-img

11.10.2004, 21:20

clock-img

malika

pencil-img

3199

Pa ji podari dan v vašem najbližjem beauty centru. Ali pa kopanje s masažo.

clock-img

11.10.2004, 21:35

clock-img

*NaTaŠa*

pencil-img

177

Al pa ce jo v adrenalinski park posljem:)-Hvala Malika bom mal posnofala kaj mamo kej mi na Gorenjskem.

clock-img

11.10.2004, 21:38

clock-img

Anonimen

Ti si pa zgodnja...:) JAZ BI TUT ŽE KUPILA....SMAO POL NE BI ZDRŽALA DO DECEMBRA...BOM ZAČEL AP pa že zdej gruntat...

opla sori za velke črke in vse napake:ups::ups::ups::ups::ups:
:rozica::kava::rozica::kava:

clock-img

11.10.2004, 21:40

clock-img

malika

pencil-img

3199

Adrenalinski park?Bo še kje mleko zgubila:)-:)-:)- .

clock-img

11.10.2004, 21:53

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

jst sm dans cist brez idej NaTaSa...ja lahk bi jo pa res v ta park pelala,hehe...
aja...ideje??? Ne res ne gre...mogoc jutr...

papa :muca:

clock-img

12.10.2004, 08:08

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Ja jaz bom morala tud prej razmišljat, glede da bom rodila zadnje dni novembra ali prve decembra:ups:.

Lp Lunca

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem