cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Novi modeli spodnjic?

clock-img

28.03.2007, 14:02

clock-img

muška

pencil-img

3223

Včeraj sem se malo vrgla v šoping, šla sem si kupit en črn modrc, domov pa sem prinesla kar 3 komplete sp. perila. Manijak na perilo kaj čem user posted image  .
No že v trgovini sem gledala te nove boksarce, ki ti objamejo celo rit - in jo naredijo gromozansko user posted image . Tistih prejšnjih nizkih modelov boksarc sploh ni več, na voljo imaš spet samo tangice ali pa te nove modele, ki so sicer lepo nizke, spredaj zgledajo super, ampak rit je pa v njih user posted image   Škoda user posted image

clock-img

28.03.2007, 14:31

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

ja potem pa so te nove gatke zame. user posted image  Da mi malo povečajo to majhno ritko user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

28.03.2007, 14:33

clock-img

muška

pencil-img

3223

go for it user posted image  

clock-img

28.03.2007, 15:07

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Brazilke misliš?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

28.03.2007, 15:34

clock-img

Miška76

pencil-img

365

men so pa te boksarce ful seksi, jih imam ene paruser posted image

clock-img

28.03.2007, 19:02

clock-img

muška

pencil-img

3223

Brazilk imam nekaj in so mi ful všeč, te so pa mi res ful čudne. Izgledajo kot brazilke, le da imaš celo rit v gatah, se pravi od zadaj imaš eno veliiiko plahto na riti. Sem včeraj vseeno kupila ene, ker je bil ravno komplet in ko si pogledam rit v špegl,... adijo pamet user posted image  . Od spredaj pa so ful dobre, zgledajo kot brazilke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem