cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Novalja

clock-img

14.05.2012, 15:07

clock-img

anina111

pencil-img

6

Za poletje sem rezervirala počitnice v Novalji http://www.collegium.si/summer_break_poletje/poletje_novalja_2012/cenik_novalja.html
Sedaj pa se sprašujem katere plaže mi predlagate? Straško mogoče?

Se že veselim poletja:). Tale dvodnevni sonček mi je naredil lušte....

clock-img

15.05.2012, 09:27

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Straško in plaža Planjka-sploh če imaš majhne otroke, Zrće, plaža Čista, plaža Jadra.... Kar vprašaj, če te še kaj zanima ;) smo skoraj domačini ;))))))

clock-img

15.05.2012, 15:16

clock-img

kimica86

pencil-img

1171

Straško, plaža Čista (kjer je mivkica), Zrće lih niso najbolj primerne za otroke (je glasna glasba, vodni skuterji ipd.), je pa plažafulll lepa, v mestu Pag, če greš prav ob obali (npr. 0,5-1km stran od mesta) je veliko lepih čistih plažic.. Ma sej so skoraj vse prekrasne user posted image user posted image user posted image

PAG JE ZAKON!!!! In tudi letos gremo tja user posted image

clock-img

15.05.2012, 16:41

clock-img

anina111

pencil-img

6

Hvala vsem:)
Kje je pa največ sence? Rada bi raziskala plaže, ampak si ne upam na plažo brez sence.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem