cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Novalac in napenjanje

clock-img

17.01.2008, 17:39

clock-img

copatek

pencil-img

200

Svojemu malčku poleg dojenja dodajam Novalac IT1, ker je bil po Novalac 1 zaprt. Vendar ne glede na to kateri Novalac uporabljam ga močno napenja in zelo prdi - velikokrat se zaradi tega že po pol ure zbudi, včasih tudi malce zajoka. Zanima me, če ima še katera takšne izkušnje s tem adaptiranim mlekom in kaj mi priporoča. Ali naj poskusim s katerim drugim adaptiranim mlekom, vendar me je strah da bo imel po katerem drugem krče, ki jih po Novalacu nima. Najlepša hvala vsem za pomoč!user posted image

clock-img

19.01.2008, 23:20

clock-img

only_me

pencil-img

392

mi smo na novalacu NF (nočni) že od rojstva dalje - samo zvečer, čez dan pa je včasih dobil 1. Pa po nobenem ni bilo krčev. Lahko probaš z drugim adaptiranim mlekom, mogoče bo boljše. Kaj druga ti ne znam svetovati, ker z drugimi novalaci se nisem srečala.


clock-img

19.01.2008, 23:21

clock-img

only_me

pencil-img

392

aja, poskusi s kakšnimi kapljicami. Mi smo devali vetrovne kapljice koroških lekarn. vsak večer preventivno in sploh ne vemo, kaj so krči. Zdaj pa ne vem, ali je to od kapljic, ali pa smo imeli samo srečo.

clock-img

20.01.2008, 20:05

clock-img

banki

pencil-img

74

Mi smo na Novalac1 (sedaj2) od 1,5M dalje. Nismo imeli nobenih (oziroma minimalne) problemov s krci, pac pa rahle tezave z zaprtjem vendar smo vse resili s sladkanimi kamilicami. Nas ni hotel tekocine poleg mleka pit. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem