cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nosecnost?

clock-img

07.03.2020, 11:37

clock-img

Anonimen

Pozdravljene,zanima me ali je imela katera podobno situacijo. :)
Zadnjo M sem imela 5.1., pocutim se napihnjeno kot preden dobim M, vcasih mi je malo slabo, prsi so postale malo obcutljive, vceraj in danes pa sem opazila svetlo roza izcedek (ampak res zelo zelo malo). S partnerjem nimava nobene zascite. Naredila sem test pa je bil negativen. Naslednji teden imam sicer pregled pri G ampak me vseeno zanima ce ima katera izkusnje s podobno situacijo.
Hvala za odgovore 😊

clock-img

12.03.2020, 10:23

clock-img

Lelly28 RR

pencil-img

403

Zdravo, pri nosečnosti žal ne moremo ugibati, domači testi so sicer uporabni ampak sigurno ti bo pa pregled pri gnikeologu dal pravilni odgovor. slabša menstruacija je lahko tudi zaradi stresa,izgube teže ali kaj podobnega, tako da se na to ne moremo zanašati. upam da sem kaj pomagala, če boš pa izvedela , da si noseča nam pa kar sporoči, bomo zelo veseli user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem