writing-img

Nosečnost in izcedki

clock-img

08.05.2023, 16:31

clock-img

Čvekačica

pencil-img

104

Živijo,

prosila bi vas da delite izkušnje tiste, ki ste imele opravka s kakšnimi bolj čudnimi izcedki kaj je bilo in kako se je rešilo?user posted image

Berem da ima približno tretjina nosečnic vsaj enkrat to težavo, zato me zanimajo izkušnje.

clock-img

08.05.2023, 18:13

clock-img

Anonimen

Zivjo, v prvi nosecnosti se mi je rjavi izcedek pojavil v sedmem tednu. Izcedek je presel v krvavitev in sledil je ss. Vse se je zgodilo v par dneh. Sedaj, v drugi nosecnosti, se mi je rjavi izcedek pojavil v sestem tednu, traja cca. 5 dni, nato je prenehal in se od takrat vec ni pojavil. Sedaj sem v 20. tednu je je za enkrat vse ok. 🤞

clock-img

06.06.2023, 12:41

clock-img

Čvekačica

pencil-img

104

Pri meni je bil izcedek take oranžno/roza barveuser posted image sem pisala ginekologinji in mi je rekla, da če ni dodatnih težav ne bo nič predpisovala/ne rabim pregleda. Na srečo se je čez par dni uredilo in je sedaj vse okuser posted image

clock-img

18.12.2023, 08:08

clock-img

havinabram

pencil-img

2

Živijo,

prosila bi vas da delite izkušnje tiste, ki ste imele opravka s kakšnimi bolj čudnimi izcedki kaj je bilo in kako se je rešilo?basket random

Berem da ima približno tretjina nosečnic vsaj enkrat to težavo, zato me zanimajo izkušnje.

Vsaka nosečnost je drugačna in kar je normalno za eno osebo, morda ni enako za drugo. Zato je najbolje, da se za zanesljive informacije obrnete na zdravstvenega delavca, ki vam lahko nudi ustrezno pomoč in nasvet za vaš konkreten primer.

clock-img

04.03.2024, 11:34

clock-img

williamshane

pencil-img

2

IZVIRNO SPOROČILO: Čvekačica

Živijo,

prosila bi vas da delite izkušnje tiste, ki ste imele opravka s kakšnimi bolj čudnimi izcedki kaj je bilo in kako se je rešilo?user posted image

Berem da ima približno tretjina nosečnic vsaj enkrat to težavo, zato me zanimajo izkušnje. basketball stars

Vsaka nosečnost je drugačna in kar je normalno za eno osebo, morda ni enako za drugo. Zato je najbolje, da se za zanesljive informacije obrnete na zdravstvenega delavca, ki vam lahko nudi ustrezno pomoč in nasvet za vaš konkreten primer.

Kar velja za tipično med eno nosečnostjo, morda ni med drugo, ker je vsaka nosečnost edinstvena. Zato je priporočljivo, da se posvetujete z zdravstvenim delavcem, če želite natančne informacije in prilagojeno pomoč.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem