cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nosečniški trebušček

clock-img

12.06.2016, 14:26

clock-img

Rdeca vrtnica

pencil-img

3

Pozdravljene. Mene pa zanima gdaj se je privam opazil trebuh. Men vsi govorijo kok se mi še nič nepozna pa sem 4 mesce srečka nosečkauser posted image in mi že gre včasih res na živce user posted image

clock-img

12.06.2016, 14:40

clock-img

Izabelina

pencil-img

1911

hehe :) skor bolš, da se ti ne pozna, kokr da te vsi sprašujejo če boš lih zdej rodila pa si šele v 5 mesecu user posted image

kmal se boš lahko važ la brez skrbi ne boš ostala brez trebuščka! pa čestitke user posted image

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 12.6.2016 14:41:14 >

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

clock-img

20.06.2016, 10:09

clock-img

aja2

pencil-img

189

Meni se je v prvi nosecnosti trebuscek zacel poznati okoli 16. tedna, sedajv drugo sem v 6. tecno in bomo videli kako bo tokrat. Lp

clock-img

20.06.2016, 10:22

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

IZVIRNO SPOROČILO: Rdeca vrtnica

Pozdravljene. Mene pa zanima gdaj se je privam opazil trebuh. Men vsi govorijo kok se mi še nič nepozna pa sem 4 mesce srečka nosečkauser posted image in mi že gre včasih res na živce user posted image

Tretjič user posted image in se mi je začel poznat v 15 tednu user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem