Nosečniški pregledi v času epidemije covid
1
28.12.2020, 16:20
Anonimen
Zdravo,
28.12.2020, 17:15
LoveMyKids
6
Pozdravljena,
pri meni potekajo pregledi na isti nacin kot v casih pred COVID-19. Strokovno, vzame si cas, vse pregleda...
Ce imam kaksno vprasanje, je ginekologinja vedno dosegljiva preko telefona ali maila.
29.12.2020, 21:03
Elyn1
22
Pozdravljena,
moja prijateljica je vodena v javnem zdravstvu in ima preglede kar pridno 1x na mesec in se malo, tudi v zacetku je inela ze prvi pregled pri 8t in nato se enkrat pri 10t pred nuhalno, ne vem kako je drugje. Jaz sem ravno in tega vidika raje kar pri samoplacniski ginekologinji, tako, da jo lahko poklicem kadarkoli in tudi preglede imam redne.
29.12.2020, 21:58
Mal_
100
Ful premalo pregledov če se mene vpraša. Prvi pregled pri ginekologu sele v 14.tednu? Na vašem mestu bi jaz sigurno skušala menjati ginekologa. Sama imam ginekologa v okviru bolnišnice, preglede na 4-5t, proti koncu so na en teden. Vsakič urin, kri vsake toliko... V glavnem pregledi kot se sika, pa četudi te ginekolog samo pogleda, preveri srček ali se pogovori s tabo.
Ze vi boste potem bolj mirna, ko boste spremljana bolj točno.
22.01.2021, 21:29
LoniRR
908
Glede pregledov je.zelo odvisno od posamezmega ginekologa. Tako kot se nekateri striktno drzijo in naredijo samo 2 UZ v nosečnosti, ker toliko pripada preko zdravstva. Spet drugi ga naredijo vsakic ko imate pregled. Mislim da je isto glede pregledov. Jst npr. Sem jih imela normalno.
1
Zadnji članki
Ženski orgazem ima devet ravni
Številni moški in ženske vaginalne krče na četrti ravni popolnega ženskega orgazma napačno pojmuj...
Spolnost
Familylab svetuje: Prepiri med sorojenci
Včasih se zdi, da gre otrokom reševanje konfliktov slabo od rok in potrebujejo pomoč, vendar je o...
Vzgoja in razvoj
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!