cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Noseči ste 31 tednov...-kako izbrisat?

clock-img

05.06.2008, 15:18

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Ker nočem da mi tole vsakič ven meče ko se prijavim na RR, kako lahko tole izklopim, pred 31 tedni se mal igrala, in dala kr en datum noter,  nisem pa noseča, zdej pa me tole že mal v depro spravljauser posted image   Al moram rodit pa bo pol zginal al kako?user posted image

Hvala za pomoč

< Sporočilo je popravil puncica -- 5.6.2008 15:20:46 >

clock-img

05.06.2008, 15:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.06.2008, 15:29

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

Obrni se na RR team.

Drugič pa PRSTE STRAN!user posted image

clock-img

05.06.2008, 16:44

clock-img

Anonimen

clock-img

05.06.2008, 17:52

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ne, ne zgine po rojstvu.

Potem ti šteje starost otroka. Tega se ne znebiš do smrti user posted image

clock-img

06.06.2008, 07:26

clock-img

Anonimen

user posted image   user posted image   jaz sem tud en tak firbec.. user posted image

In pol zadnjič gledam - noseči ste 5 tednov.. men nč jasno.. user posted image  Pol sm popravila datum zadnje M na 31.12.2008, ker sem mislila, da bo to pomagalo.. Sedaj pa piše: najbrž je to vaša zadnja menstruacija.. user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.06.2008, 07:39

clock-img

puncica

pencil-img

9847

a tako je to veš ribica pa sem iskala če kje kej piše ampak sem očitno spregledala res pa da nisem šla v FAQuser posted image ampak sam na teme na o portalu. Tako na ZS sem pisala upam da mi čim prej odstanijo tole da ne bom prej rodilauser posted image Me pa mal firbec matra kaj se zgodi ko rodiš a ti še kr naprej piše noseči ste 41 - 42 tednov al ti začne rdeča utripat RODIT MORAŠ!! al kaj se zgodi, a ti res šteje naprej starost otrok al kako?

clock-img

06.06.2008, 09:22

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image

clock-img

09.06.2008, 09:41

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Najprej boš mogla it rodit. Vse lepo po vrsti... nič prehitevat. Kaj pa se igraš z ognjem.

user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem