cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Noseče mamice otrok z razvojnim zaostankom

clock-img

20.01.2012, 11:14

clock-img

Incognito

pencil-img

16

Pozdravljene!

Zanima me, kako ste ravnale mamice, ki ste bile drugič noseče, prvi otrok pa je bil težko gibalno oviran. Mi smo namreč pravkar izvedeli, da znova pričakujemo in smo res, res veseli, vendar me hkrati malo skrbi. Imam namreč leto in 8 mesecev starega sinčka, ki je temu primerno velik, vendar niti ne sedi, kaj šele da bi hodil. Kontrola glave je slaba, tako da ga je včasih prav težko dvigovati. Je pa še vedno doma z menoj, nismo ga še dali v vrtec (verjetno pa pred septembrom niti ne bi prišli na vrsto).

Ste kaj bolj pazile nase, manj dvigovale otroka? Je to namesto vas veinoma opravljal mož/partner? Zanima me na splošno, kako je izgledalo pri vas.

Hvala za vse nasvete.

clock-img

21.01.2012, 08:38

clock-img

lily32

pencil-img

1064

Vse ženske, ki so drugič user posted image , so v podobni sitaciji, saj tudi če nimaš doma otroka, ki je gibalno oviran, moraš svojega prvega user posted image vseeno dvigovati, ga preoblačiti ...

Če ni pri tebi nobenih posebnosti, lahko vse normalno počneš, v nasprotnem primeru pa ti bo gimekolog prepovedal dvigovanje.

Srečno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem