Midva poskušava šele par mesecev. Jaz malo dlje Vsakič, ko mi menstruacija zamuja, se mi čudežno pojavijo znaki nosečnosti - mi paše ta hrana, ta ne, mi je slabo, me tišči v trebuhu, vsake pol ure grem na wc, menjam razpoloženja, utrujena sem... Menstruacija mi pa itak vsakič zamuja, ker imam zelo neredno (razpon ciklusa imam od 2 tednov do 3 mesecev).
Bojim se, da sem neplodna. V kratkem se bom naročila pri ginekologinji na pregled, da razčistiva s temi menstruacijami, rada pa bi tudi izvedela, ali lahko imam otroke ali ne.
Kolegice mi svetujejo, naj se med sexom sprostim in ne mislim na to, da delam otročka. Dve sta mi že svetovali, da naj dam po sexu noge v luft - naj naredim svečko, ker naj bi njunima kolegicama tako uspelo. Pila sem krvomočnico in tinkturo bele omele - ne da naj bi pomagala samo pri oploditvi, dobra je tudi za ščitnico, s katero imam težave - baje....
Vem, bolj ko bom mislila na to, slabše bo. Ampak enostavno ne morem. Vsakič paničarim, delam teste in sem vsakič razočarana. Danes, ko se je pojavila M (no, rjav izcedek - zaenkrat), sem komaj zadržala jok. Ne razumem kako je lahko moj tako miren??? Kaj mi je rekel, ko sem se mu skoraj zjokala? "Saj enkrat je pa ne bo..." OK, saj je lepo, ampak jaz bi raje slišala kaj drugega...
< Sporočilo je popravil sasa84 -- 6.10.2008 23:25:10 >