cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nohti, nohti, nohti, nohti, ...

clock-img

29.09.2009, 16:01

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Da še jaz eno novo temo o nohtih odprem, v upanju, da se mi katera javi...
Namreč...rada bi si dala umetne. Je sicer moja sestra profi v tem, ampak je s Koroške, jaz z Gorenjske in za vsak zlomljen noht ne bi glih k njej laufala. Sem že na temi Nohti spraševala, če je katera iz Tržiča ali Kranja, ki bi mi jih bila pripravljena narediti? Je? user posted image

clock-img

29.09.2009, 17:00

clock-img

kepica

pencil-img

2080

V lepotnem studi Špela v Šenčurju delajo zelo lepe. Jaz sem tja hodila par let. Sedaj, ko sem rodila, sem malo prekinila, ampak, komaj čakam, da jih spet dam delat. Če te zanima, ti dam telefonsko številko. Piši na ZS.

clock-img

29.09.2009, 18:48

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Imaš ZS user posted image

clock-img

30.09.2009, 12:48

clock-img

skinimini

pencil-img

33

Jaz bi jih tudi imela! Na Gorenjskem nekje. Sem videla v Radovljici eno tablo, tam kot je trgovina z rabljenimi otroškimi stvarmi, a katera kaj ve?
Naja še meni ZS? user posted image

clock-img

11.10.2009, 17:36

clock-img

petrcamg

pencil-img

147

Hojla! V Radovljici imaš nov salon Studio 37, kjer delajo tudi umetne nohte po sistemu Alessandro.

clock-img

14.12.2009, 14:53

clock-img

cleaa

pencil-img

4

Živjo ! Jaz izdelujem nohte pri Šenčurju, v bližini Kranja in sicer z geli Magnetic. Če katero zanima, naj se mi javi, v decembru nudim tudi popust!!  user posted image Za več informacij pa mi pišite na ZS!!

clock-img

14.12.2009, 18:05

clock-img

clara23

pencil-img

889

hey,

tudi jaz delam nohtke v okolici Kr (Vodice). Če katero zanima naj pošlje ZSuser posted image

clock-img

11.01.2010, 11:56

clock-img

Lari*

pencil-img

36

No se ena ki dela, sam jz pa v LJ :) Vec info na ZS :)

clock-img

11.01.2010, 16:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem