cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Nogavice

clock-img

12.02.2007, 18:24

clock-img

Anonimen

Ker se po pravilih, ki veljajo, moram kar dostikar obleči klasično (temni kosimi, neizrazite in nevpadljive barve in kroji...), imam manijo na nogavice. Rada imam vse vzorčaste, tudi pod hlače... Nore barve, da malo razbijem monotonost... V glavnem, pravijo, da so "odbite" nogavice postale moj zaščitni znak. In res sem za nogavice pripravljena zapraviti kar precej denarja.

Pa ve? Koliko pozornosti "posvečate" nogavicam?

clock-img

12.02.2007, 18:26

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz moram rečt, da bolj malo, razen kadar nosim tričetrt hlače in spodaj nogacie ali dokolenke, potem imam kakšen vzorec. Ampak to bolj spomlad, poleti sem itak golauser posted image , pod noge mislim.

Če pa so preveč kričeče in vpadljive, mi niso všeč.

clock-img

12.02.2007, 20:22

clock-img

Anonimen

Jaz imam nogavice ("štumfe") vse, od bele do črne. Čeprav belih ne nosim user posted image
Zelo rada oblečem črne hlače, črn pulover, črne čevlje in zelene nogavice. Ali pa oranžne. Včasih se še sama sebi zdi mal čudna user posted image

clock-img

12.02.2007, 21:53

clock-img

solatja

pencil-img

952

js tud obožujem nogavice. vedno se tredim, da so usklajene z mojimi oblačili, pa čeprav mam gor navadne superge in kavbojke tk da se v nnobenem primeru ne morjo videt. so zakon!!!! črte in razni vzorci!!

clock-img

13.02.2007, 07:09

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Jaz sem tudi nora na odbite nogavice.....uf, mojo mati včasih skoraj kap trofne, ko vidi kak mega odbit vzorec user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

13.02.2007, 10:34

clock-img

amalija

pencil-img

212

Jaz tudi dajem nogavicam velik pomen, vedno morajo biti 'matching', četudi sem v trenerki user posted image

Sicer pa za v službo in ven nosim tudi odbite, vseh možnih barv in vzorcev, pa ne samo na dolge hlače, ampak tudi na kratke in krila. Se kake mamce po mstu kar za mano obračajo user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2007, 18:09

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Jaz dobim ogromno odbitih dokolenk etc v C&Aa in v H&Mu. Drugače pa nekak nisem pristaš krilc, nosim pa 3/4 in pa do kolen hlače tako da tam spodaj kvečjemu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem