cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

No pa dajmo!!

clock-img

16.09.2004, 10:38

clock-img

Joeline

pencil-img

85

Živjo punce

res, da je danes tak deževen dan ampak ko človek začne brati na RR takoj posije sonček, in to prav zaradi vas, ki ste tako čudovite:bravo::bravo::bravo:. Sigurno se sprašujete zakaj tak naslov? evo odgovor - z mojo boljšo polovico sva se odločila da bi pa tudi midva poskusila si popestriti življenje na tak način, da bi dodala tovrstno veselje kot je mala pikica v najino življenje. Sej ne da nama je dolgčas ampak naju kar malo ta starševski čut matra. In sedaj, ko gre opremljanje domeka k koncu je res čas tudi za to.
Se prav dobro počutim in sem prav vesel, da lahko svoje veselje, delim z vami. Upam, da bomo prav vse kmalu ma prav zares kmalu vesele nosečke.

En lep "sončen" dan in ostanite v :rozica::rozica::rozica:.

papa J.

clock-img

16.09.2004, 10:43

clock-img

Urša76

pencil-img

681

Good luck Joeline!
Da bi se vama kar najhitreje prikazali :modri: vama iz srca želim! (Itak tud vsem ostalim!!!)
Urša

clock-img

16.09.2004, 10:58

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Hojla, J.!

Dobrodosla, pa cimprej na visji forum (beri: Prvic noseca)!

Lep pozdrav vsem!

:miska:

clock-img

16.09.2004, 11:51

clock-img

Kinokija

pencil-img

507

Čimprej naj se ti uresničijo srčne želje. :duda:

A je to tema, da se vpišejo vse, ki delajo na:modri: oz. so začele delat :modri:, oz. so se šele odločile, da bodo delali na :modri:

ok, me too, me too. :miska:

clock-img

16.09.2004, 15:20

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Tud jst držim pesri, da vama čimprej rata!!;););)

Tinka

clock-img

16.09.2004, 16:45

clock-img

hruška

pencil-img

12

Ja, dobrodošla in čimprej na :modri::roza:!!!

Hruška

clock-img

16.09.2004, 21:18

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

JOELINE dobrodošla med nami. Želim ti, da bo vajina pot do :duda: zelo kratka in nam boš kmalu poročala o :modri::roza:

Anitka:metulj:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem