cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

No jaz pa tudi nekaj rabim,...

clock-img

22.06.2008, 23:25

clock-img

silvestra

pencil-img

364

Ima kdo kakšno staro revijo CICIDOja in revije Atelje ali kakšno podobno revijo Atelju(ustvarjalne revije). Bi prosila, če se mi lahko javite na Zs, če bi mi lahko poslali.

Zanima pa me tudi, če je kdo pri časopisu DELO prejel kjižico z naslovom PREPROSTE, OKUSNE JEDI ZA MAMICE NA ROBU ŽIVČNEGA ZLOMA. Prosim če mi jo lahko katera preskenira ali kako drugače.

lp

clock-img

25.06.2008, 22:06

clock-img

silvestra

pencil-img

364

NO KAKO ZANIMIVO, KO ZADEVE OSEBNO PODAJAM SE HITRO KDO NAJDE, SEDAJ KO SAMA KAJ POTREBUJEM PA NIKJER NOBENGA.
RES ZANIMIVO, SEM SE SEDAJ KAR ODLOČLA, DA NAJBOLJE PODARJATI STVARI NA PODARIM.

UPAM DA NEBO PREVEČ KOMENTARJEV.

clock-img

25.06.2008, 22:08

clock-img

silvestra

pencil-img

364

OPS, PA ŠE TO HVALA UPORABNIKU "JANAG" KI SE JE OGLASILA NA ZS.

LP

clock-img

26.06.2008, 21:45

clock-img

tipajaz

pencil-img

94

oj, ko bom v okolici Lj lahko dobiš par revij,

lp

clock-img

26.06.2008, 22:16

clock-img

silvestra

pencil-img

364

OK SPOROČITE NA ZS

LP

clock-img

01.10.2008, 12:59

clock-img

Šarki

pencil-img

3163

IZVIRNO SPOROČILO: silvestra

NO KAKO ZANIMIVO, KO ZADEVE OSEBNO PODAJAM SE HITRO KDO NAJDE, SEDAJ KO SAMA KAJ POTREBUJEM PA NIKJER NOBENGA.
RES ZANIMIVO, SEM SE SEDAJ KAR ODLOČLA, DA NAJBOLJE PODARJATI STVARI NA PODARIM.

JA, A NI ZANIMIVO DA KO SE JE TREBA KAJ ZMENT TUD TEBE NI NIKJER??  PA BI LAHKO VSAJ POVEDALA DA NE POTREBUJEŠ VEČ, ALI PA DA SE TI PREPROSTO NE DA IT ISKAT!!  A JE TKO TEŽKO NA ZS NAPISAT??

user posted image user posted image user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

clock-img

01.10.2008, 13:00

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

IZVIRNO SPOROČILO: silvestra

JA, A NI ZANIMIVO DA KO SE JE TREBA KAJ ZMENT TUD TEBE NI NIKJER??  PA BI LAHKO VSAJ POVEDALA DA NE POTREBUJEŠ VEČ, ALI PA DA SE TI PREPROSTO NE DA IT ISKAT!!  A JE TKO TEŽKO NA ZS NAPISAT??

user posted image user posted image user posted image

Kaj pa imate? Iz tega bi se lahko razvila lušna tema user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem