Po moje je sicer fora v zobkih - ko rastejo boli in če sesa, boli še bolj. Flaške ni treba tako močno sesat, zato flašo sprejme, zize pa ne. Če je to res, potem se bo umirilo, ko bojo sprednji zobki vsi zunaj.
Četudi se on noče dojit si ti lahko črpaš in mu ponudiš v hrani ali po flaški. Ali pa prebekslaš na AM brez slabe vesti
Tudi to je ena rešitev - oz. dve.
Te pa razumem, meni bi bilo ultra čudno, da bi se mi pri 7ih mesecih (ali še prej) odstavil! Obe pupi je bilo treba kar mal prepričevat, da sta zapustili zizo, ampak sta na koncu jo brez kake traume, samo da bi pa sami ne hoteli, pa da bi ponujala, to mi je pa čisto novo
. Vem, da taki otroci obstajajo, samo kot rečeno, bi bilo tudi meni čudno, ekr sem pač drugače navajena. mojih ni motlo nič: ne m., ne nosečnost, ne žajbljev čaj, ne taka in drugačna hrana, samo da je bila ziza
.
Tako da sem zdaj v bistvi v dvomih - po eni strani mi je super, da bi se sama brez nekega stresa odstavila, saj nimam želje dojit dalje kot do 1 leta, po drugi strani pa se mi zdi še vedno tak mala. In dojenje mi je bilo super, ga pogrešam.... najbrž ,moram samo v moji glavi neke stvari razpucat.
hehe, nikoli nam ni prav
. Jaz bi na tvojem mestu poklicala p. pa malo vprašala za mnenje - koliko časa se še splača vztrajat, koliko rabi,... te stvari ti bo ona najbolj vedela povedat, ker pozna tvojega otroka vsaj malo, pa še strokovno je usposobljena.
Jaz bi še malo vztrajala, vsaj ene 2/3 dni pa si magari črpala
Tudi jaz.